Eladó ház Siófok, Ezüstpart 110 nm
Eladó ház Siófok, Ezüstpart 110 nm
Eladó ház Siófok, Ezüstpart 110 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7666330
Referenciaszám: H464428
Frissítve: ma

Siófok eladó családi ház 4 szobás: 155,62 millió Ft

155,62 millió Ft
1 414 764 Ft/m²
110 m²
Alapterület
360 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 451 661 Ft
Második évtől
616 384 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófoki ezüstparti részén eladó ikerfél ( saját külön helyrajzi számú) karnyújtásra a kis szabad strandtól. Öröklési szerződés köthető a házra bizonyos feltételekkel. Opcionálisan irányáron 30 M forint a fizetendő összeg és tovább 1000 euró havonta , viszont a tulajdonos házban maradt lakni holtig tartó haszonélvezeti joggal. Vagy eladó egy összegben 408.000 euróért irányáron. A ház jó állapotú, gáz cirkó fűtéses, 5 db klímás, 4 szobás, összkomfortos, téglából épült , karbantartott. Tágas kandallós nappali,hálószoba, konyha-étkező, fürdő,külön WC,illetve kényelmes fedett terasz a földszinten és 2 háló és WC-kézmosó a tetőtérben kaptak helyet. Elszívó rendszer van kiépítve a házban. Lakóháznak, nem nyaralónak van minősítve az ingatlan. A telek 360 nm,saroktelek, parkosított, öntöző rendszerrel ellátott. A telken fedett autóbeálló és 15 nm-es zárt tároló kaptak helyet. Az ára euróhoz kötött ,408.000 euró. A lakás fedezeti értéke: 150 M Egyösszegű életjáradék: 30 M Ft A továbbiakban a havi fizetendő életjáradék összege: 1000 euró Az ingatlan természeténél fogva nem lakhatási, hanem befektetés célú, azt továbbra is a jogosult használja haszonélvezettel élethosszig! MIÉRT ÉRDEMES ÉLETJÁRADÉKKAL VAGY HASZONÉLVEZETTEL ÉRINTETT INGATLANBA FEKTETNI? - A befektetéshez az ingatlan piaci értékének csupán töredékével kell rendelkeznie - Biztonságos, hiszen a kezdeti kifizetéssel azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez - A tőkéje jelentős része likvid marad - Az ingatlanfedezet értéke többszöröse a befektetett összegnek - Nem igényel különösebb időbeli ráfordítást, sem energiát - Döntés előtt a kiválasztott ingatlanokat személyesen is megtekintheti - Nem kell aránytalan kockázatot vállalnia, mint a legtöbb befektetésnél - A hozamon felül az ingatlan értékének emelkedéséből is jelentős profitra tehet szert - Kis befektetők, illetve majdani otthonteremtők is élhetnek ezzel a kivételes lehetőséggel Ha jó helyen lévő,vízpart közeli ingatlan tulajdonos szeretne lenni, befektetni a pénzét,hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY