Eladó ház Siófok 132 nm
Eladó ház Siófok 132 nm
Eladó ház Siófok 132 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7819450
Referenciaszám: U0045262
Frissítve: 17 napja

Siófok eladó családi ház 5 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
825 758 Ft/m²
132 m²
Alapterület
300 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlanhoz kapcsolódó látványtervek és képek már az esetleges berendezés és személyes elképzelések harmonikus összhangját tükrözik, tájékoztatva Önt a lehetőségekről. Az ingatlan 2023-ban épült, és az új állapotában várja leendő tulajdonosát. Fontos megjegyezni, hogy a berendezések és a design költségei nem részei a vételárnak. Most találta meg az ideális lehetőséget Siófok Kilitin, mindössze 4 km-re a Balatontól. Elképesztően új, alacsony fenntartású családi ház áll rendelkezésére, melynek átadása 2024-ben várható. A kiválóan elhelyezkedő, zöldövezeti 300 m2-es telek ad otthont ennek az impozáns épületnek. A ház teret és kényelmet kínál az egész családnak, négy hálószobájával és impozáns nappalijával. Két fürdőszoba biztosítja, hogy reggelente ne kelljen sorban állni. A házon belül és kívül teraszok és erkélyek teszik teljessé az otthont. A gázcirkós fűtés gondoskodik a kellemes melegéről télen, így nyugodtan élvezheti otthona kényelmét. A különálló garázs is a rendelkezésére áll. Jelenleg összesen három ház épül, a kettő már tető alatt áll, és az egyiknek már a szigetelése is elkészült, míg a belső építkezés folyamatban van. Ez egy friss megbízás, és örömmel várom hívását, ha szeretné megtekinteni ezt az egyedülálló otthont.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Erkély:
10,9 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY