Eladó ház Siófok 165 nm
Eladó ház Siófok 165 nm
Eladó ház Siófok 165 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7869647
Referenciaszám: 164983
Frissítve: 16 napja

Siófok eladó családi ház 4 szobás: 249 millió Ft

249 millió Ft
518 750 Ft/m²
165 m²
Alapterület
480 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 722 661 Ft
Második évtől
986 221 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164983 hivatkozási számú siófoki családi ház. Ne szalaszd el! 2023.december 31-el megszűnnek, vagy módosulnak a most érvényben lévő otthonteremtési kedvezmények!  Amit IDÉN még igénybe tudsz venni: 3 vagy több GYERMEK - -> 10.000.000 Ft, -5%-os ÁFA visszaigénylés + illetékmentesség!! 2 GYERMEK - ->2.600.000 Ft, -5%-os ÁFA visszaigénylés +  illetékmentesség!! 1 GYERMEK ->-> 600.E Ft, -5%-os ÁFA visszaigénylés + illetékmentesség!! Minőség, harmónia, design, zöldövezet Átadás 2024 tavasza kulcsrakészen, tereprendezéssel. Siófok egyik legnívósabb, zöldövezeti városrészében, a Foki-hegyen, eladó egy új építésű, minőségi anyagokból kivitelezésre kerülő családi ház garázzsal. A telek ideális méretű, 480 m2. Ha fontos az elhelyezkedés, minőség, akkor ezt érdemes megnézni. Két szinten, összesen a  br. 165 m2-en a következő helyiségek kerülnek kialakításra. A földszinten: előtér, tágas, világos amerikai konyhás nappali étkezővel, háztartási helyiség, wc, garázs, terasz. Az emeleten: előtér, melyből 3 hálószoba és 1 fürdőszoba nyílik. Az egyik hálószoba közvetlen gardrób és fürdőszoba kapcsolattal rendelkezik. A teraszok mindkét szinten kellő teret biztosítanak reggeli kávézáshoz, esti borozáshoz vagy családi/baráti összejövetelekhez egyaránt. Műszaki jellemzők: -30 cm vastagságú nútféderes Leier falazóblokk -15 cm vastag hőszigetelés  -levegő-vizes hőszivattyús rendszer -3 rétegű, hőszigetelő üvegezésű, 5 légkamrás nyílászárók  -elektromos alumínium redőnyök Jelenleg még választhatóak a burkolatok, belső nyílászárók, falszínek, szaniterek.  A Balaton és a szabad strand egy kényelmes sétatávolságnyira található. Az M7-es autópálya 3 percnyire van kocsival, ezáltal Budapest 1 órán belül elérhető. A közelben bevásárlási lehetőség (Lidl), iskola, óvoda, játszótér, kórház, posta található. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó siófoki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164983 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csengődi Krisztina Klaudia Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csengődi Krisztina Klaudia Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY