Eladó ház Sirok 110 nm
Eladó ház Sirok 110 nm
Eladó ház Sirok 110 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7884123
Referenciaszám: 702600173
Frissítve: 6 napja

Sirok eladó családi ház 5 szobás: 12,39 millió Ft

12,39 millió Ft
112 636 Ft/m²
110 m²
Alapterület
970 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 35 959 Ft
Második évtől
49 073 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag irodánk portfóliójából eladásra kínálok Heves vármegyében, Sirokban, a SIROCAVE Barlang Apartmanok mellett, nyugodt utcában lévő, 970m2-es telken 110m2 területű családi házat. A ház két részből áll, az alsó részben konyha, 2 szoba és fürdőszoba, felső részben előtér, 2 szoba és nappali található.  A fűtés kandallóval/kályhával, a meleg víz villanybojlerrel biztosított. Fa födémes, cserép fedéssel. Fészer, illetve filagória a kertben. Csodálatos környezet, tiszta levegő, közkedvelt gyógyfürdők közelsége ( Egerszalók, Demjén, Bükkszék ) vadászati - halászati lehetőségek, túra útvonalak! Sirok nevezetessége a siroki vár és az egykori barlanglakások, az évente megrendezésre kerülő motoros találkozó, amely rengeteg érdeklődőt vonz. Gyémánt Ingatlaniroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladó és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan kedvezményes hitel finanszírozásához CSOK, babaváró illetve vásárlási hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés. Hétfőtől Péntekig 9-17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai illetve külföldi ügyfeleink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
komfortos
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY