Eladó ház Sirok 180 nm
Eladó ház Sirok 180 nm
Eladó ház Sirok 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8086714
Referenciaszám: HZ081787
Feltöltve: 16 napja

Sirok eladó családi ház 4 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
361 111 Ft/m²
180 m²
Alapterület
562 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Mátra kapujában, de mégis Eger vonzáskörzetében, idilli környezetben eladó egy kiváló állapotú családi ház.Az ingatlan a siroki vártól csupán pár száz méterre található. Gépkocsival és busszal egyaránt könnyen megközelíthető, a buszmegálló csupán néhány perc távolságra található.A szóban forgó ingatlan 1997-ben épült, két szintes, melyhez tartozik egy melléklépület, és egy pince. Az ház 180 nm-es, mely már a jelenlegi állapotában is akár két generációnak adhat kiváló otthont, hiszen mind az alsó, illetve a felső szinten is található konyha, fürdőszoba.  Amennyiben egy nagyobb család venné birtokba a jelenlegi szobaszám bővíthető, a felső szinten elhelyezkedő amerikai konyha szobává átalakításával. A ház melegéről gáz cirkó gondoskodik, de rendelkezésre áll egy vegyestüzelésű kazán és egy kandalló is.Az családi ház mellett található melléképület lehetőséget biztosít akár egy vállalkozás helyének, vagy egy külön lakrész kialakítására. A házhoz ugyancsak tartozó garázs egy autó számára biztosít beállási lehetőséget.A kert 562 nm-es, rendezett, mely kiváló teret biztosit a kikapcsolódásra.Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan vendégfogadásra is kiválóan alkalmas, de a családosok is megtalálják benne számításaikat, akik egy könnyen megközelíthető, mégis hegyvidéki lakókörnyezetre vágynak.További információkért és a megtekintés miatt kérem, keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Erkély:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Villányi Dóra Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Villányi Dóra Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY