Eladó ház Sitke 300 nm
Eladó ház Sitke 300 nm
Eladó ház Sitke 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7989332
Frissítve: 1 hónapja

Sitke eladó családi ház 6 szobás: 311,26 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
308,89 millió Ft
1 029 632 Ft/m²
790 000 EUR
2 633,33 EUR/m²
300 m²
Alapterület
3749 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma
FEDEZZE FEL A VIDÉK HANGULATÁT ebben a FÉNYŰZŐEN BERENDEZETT VILLÁBAN! Eladó egy 2014-ben épült luxus villaépület, mindössze 60 km-re a Deutschkreuz határátkelőtől. A ház szíve az emeleti szinten található CSODÁLATOS, nagy és világos NAPPALI, PANORÁMÁS kilátással rendelkező terasszal. A nappali eleganciáját fokozza a kandalló, valamint a nappali nyugati felső kiszögellésében elhelyezett karzat. A nappali mellett található a hatalmas étkező és a vele összekapcsolt, extrán felszerelt konyha. Három tágas, KLÖN BEJÁRATÚ HÁLÓSZOBA nyílik a folyosóról, kb. 16m², 18m² és 20m² nagyságúak. Itt található még 3 fürdőszoba, melyből 2 ensuite, a harmadik egy különálló, igazi kényelmet biztosító, zuhanyzós fürdőszoba. A kb. 25m²-es NYUGATI terasz mellett a kb. 80m²-es KELETI terasz is kellemes hely a kikapcsolódásra, kiváló teret nyújt esti vacsorához, a családi és társasági élethez. A földszinten a dupla garázs mellett kapott helyet a fűtésrendszer cirkókazánnal és egy nagyméretű külön tároló, mely akár hobbiszobaként is funkcionálhat a szabadidő hasznos eltöltéséhez. Található itt egy külön fürdőszoba, továbbá egy mosókonyhaként is használható helyiség, melyből egy falépcsőn feljuthatunk az emeleti szintre. A dupla garázsok akkora méretűek, hogy akár 3 autó vagy egyéb jármű is elfér. A zárt előkertben további három autó parkolására van lehetőség, illetve külön bejáraton keresztül további parkolók is rendelkezésre állnak. A villa mögött helyezkedik el a kert, melyben minden előkészítésre került egy MEDENCE számára. A kertben két VÍZTÁROZÓ is található az esővíz gyűjtéséhez. Az öntözés az összegyűjtött esővíz segítségével, kiépített öntözőrendszeren keresztül történik, továbbá ez a víz kerül hasznosításra a WC-k öblítésére is. Az udvarban áll egy kb. 50 m2 alapterületű KÜLÖN VENDÉGHÁZ, melyben 2 szoba és egy fürdőszoba kapott helyet, illetve fedett terasz is rendelkezésre áll. Fűtést, melegvizet NAPELEM-rendszer biztosít. A vendégházzal szemben található még egy kb. 38 m2-es kisház terasszal, melyben a kert gondozására szolgáló gépek, szerszámok kerültek elhelyezésre. A villa a település egyik csendes. nyugalmas mellékutcájában áll, kiválóan alkalmas mind állandó, mind időszakos tartózkodásra. Gépjárművel kb. 8 km-re érhető el Sárvár, ahol a Sárvári Termálfürdő számos fürdő-, wellness-, szauna szolgáltatással várja vendégeit. Irányár: 790.000 €.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Erkély:
25 m²
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
luxus
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
medence
amerikai konyha
étkező
gardrób
erkély
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
parabolaantenna
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
lift
riasztó
kaputelefon
kandalló
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
W B Magda
+43 665 653
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
W B Magda
+43 665 653

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY