Eladó ház Somogyvámos 120 nm
Eladó ház Somogyvámos 120 nm
Eladó ház Somogyvámos 120 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7468358
Referenciaszám: U0043592
Feltöltve: 18 napja

Somogyvámos eladó családi ház 3 szobás: 49,99 millió Ft

49,99 millió Ft
416 583 Ft/m²
120 m²
Alapterület
450 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 084 Ft
Második évtől
197 997 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vidéki élet modern keretek között! A két szintes, 3 szobás, összesen 110 m2 hasznos alapterületű sorházi lakás saját 450 m2-es kerttel, 10 m2 terasszal rendelkezik. Az épület egy modern sziget a vidéki milliőben, egy parkosított környezetben. Az utca csendes, a falu átmenő forgalomtól mentes. A település fő atrakciója és éltető rugója a világszerte ismert Krisna-völgy. A faluban az önnellátásra épülő közösségi élet és a turizmus a meghatározó bevételi forrás. A Krisna-völgy mellett magyar népi emlékhellyel is rendelkezik a település, a Pusztatorony ugyancsak sok látogatót vonz ide. A komplexum összesen 4 egységből áll. A társasházi albetétként nyilvantartott ingatlanok közül már csak 1 eladó, amely önálló egységként, saját mérőórákkal, külön helyrajzi számon, saját udvarésszel kerül értékesítésre. Főbb jellemzői: - az épület héjazata cserép, tégla falai külső szigeteléssel rendelkeznek -a fűtés modern, költséghatékony cirkó gázkazánnal megoldott - a zuhanyzóval kialakított fürdőszobák felszerelése folyamatban van, az új tulajdonos kérései alapján kerül befejezésre - a klíma csövezése előkészítve - a földszinten egy légtérben került kialakításra a konyha étkező és a nappali, egy fürdőszoba, egy hálószoba és a kazánház - az emeletre esztétikusan kialakított, fa burkolattal ellátott betonlépcső vezet, alatta praktikus tárolóval -felérve egy hangulatos közös tér fogad minket, ahonnan 2 tágas, világos hálószoba és 1 fürdőszoba nyílik. Ha Ön egy vidéki, mégis modern ingatlant keres, hívjon a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY