Eladó ház Sopron, Virágvölgy 256 nm
Eladó ház Sopron, Virágvölgy 256 nm
Eladó ház Sopron, Virágvölgy 256 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7915399
Referenciaszám: 166228
Frissítve: 19 napja

Sopron eladó családi ház 5 szobás: 209,9 millió Ft

209,9 millió Ft
116 612 Ft/m²
256 m²
Alapterület
1800 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 609 183 Ft
Második évtől
831 356 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166228 hivatkozási számú soproni családi ház. Sopronban, Virágvölgyben eladó egy 3 szintes, 256 m2-es, galériázott, hőszigetelt (10cm-es nikecelll + hőszigetelő vakolat) családi ház, 1800m2-es, gazdálkodásra is alkalmas telken. A ház 1998-ban épült téglából. Nyílászárók hőszigetelt fa, a szobák burkolata laminált parketta , a többi helyiség járólapos. A fűtését vegyes tüzelésű kazán, és cserépkályha biztosítja, valamint  2  klíma lett beszerelve. A 80m2es tágas teraszon beépített konyha, lávaköves pizzasütő és egy sparhelt kapott helyet, valamint kerti bútorok. Az udvar rendezett, fúrt kúttal, alkalmas állattartásra és növénytermesztésre,  a meleg nyári napokon egy 11 m2-es épített  medencében hűsölhetünk, mely teljes gépészettel felszerelt. A ház 3 szintes, legalsó szinten található egy különálló lakás,(amerikai konyha, nappali, fürdőszoba(hidromasszázs káddal)és külön wc, valamint egy hálófülke), mely külön bejárattal is rendelkezik kintről. Középső szinten egy tágas nappali, galériázott, innen nyílik a tágas terasz, konyha, előtér, a legfelső szinten 3 hálószoba, egy gardrób szoba, és egy fürdőszoba helyezkedik el. Az ingatlannak 2 bejárata van, riasztó berendezéssel és kamerarendszerrel felszerelt. A ház alatt van egy dupla állásos garázs, elektromos ajtóval, valamint a kapunyitó is elektromos. A tető fedése hódfarkú cserép, grafit szigeteléssel plusz a padlástér is szigetelt. Kiváló lehetőség nagycsaládosok, és összeköltözők részére, valamint befektetés céljára is. Csendes, szép helyen, a nyugalom szigetén, kilátás a Fertő-tóra. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó soproni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166228 Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pályi-Lőrincz Márta Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 539 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pályi-Lőrincz Márta Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 539 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY