Eladó ház Sopron 122 nm
Eladó ház Sopron 122 nm
Eladó ház Sopron 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7390634
Referenciaszám: H/10-e39d1
Feltöltve: 8 napja

Sopron eladó családi ház 4 szobás: 170 millió Ft

170 millió Ft
1 393 443 Ft/m²
122 m²
Alapterület
420 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 383 Ft
Második évtől
673 323 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sopronban csendes családi házas övezetben eladó egy nagyon különleges,egyedi külső és belső kialakítású önáll családi ház. Ilyen izléses  és különleges hangulatú ház ritkán kerül az ingatlan piacra! A telek lejtését kihasználva alakították ki nagyon ötletesen az épületet.A ház egyszintes,galériás.Az épület 174 nm-es egyszinten ami igazi ritkaság.A házba lépve már érződik a különös hangulat és az ízlésesen válogatott berendezés  magával ragadja az érkezőt. A tágas előszobából nyílik a fürdőszoba ,(ahol zuhanyzó,kád és wc található).dupla garázs,háztartási helyiség és a fűtésrendszernek egy külön helyiség. A nappaliban szinte Olaszországban érzi magát az ember, a teljes berendezés a burkolatok által.A tágas és nagyon világos nappaliból nyílik a félig fedett terasz.A nappaliban egy csodálatos kemence került beépítésre,amely nem csak a szemnek szép látvány,hanem kiválóan alkalmas a ház fűtésére és sütés főzésre is. A nappali egy részén galéria található,amely kiválóan használható dolgozó ,vagy a gyerekeknek egy játszórész kialakítására. A 3 hálószoba is nagyon jól bútorozható,az egyik szobában gardróbszoba került kialaakításra. A konyha szintén a nappaliból nyílik ,diszkréten egy kis beugró részre tervezték.A konyhabútos szintén nagyon ízléses,teljesen gépesített. A nappaliból kilépve egy félig fedett,szőlővel futtatott 28 nm-es hangulatos teraszra érkezünk. A teraszról lépcsőn lejutunk a kertbe ,ahol egy 20m3-es izléses medence és 2 kerti tó került kialakításra. A kertben található egy hangulatos 24 nm-es nyári konyha ,és egy 32 nm-es önálló garázs. A ház alatt található tárol,ahol szauna beépítés lehetséges. Ez egy annyira különleges ház annyi csodálatos dologgal,hogy nehéz mindent részletesen leírni! Én csak javasolni tudom,hogy aki valami igazán különlegesre vágyik,tekintse meg ezt az ingatlant!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölösné Csanádi Györgyi Pölös Ingatlanközvetítő és Értékbecslő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölösné Csanádi Györgyi Pölös Ingatlanközvetítő és Értékbecslő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY