Eladó ház Sótony 75 nm
Eladó ház Sótony 75 nm
Eladó ház Sótony 75 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7952114
Referenciaszám: HZ063619
Frissítve: 20 napja

Sótony eladó családi ház 4 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
400 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3238 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárvár szomszédságában hangulatos, környező dombvidékre panorámás házikó eladó! A sárvári Gyógy - és Wellnessfürdőtől 7 km-re csendes, forgalomtól mentes erdei környezetben nappali plusz három szobás ház eladó. A ház földszinti részén - mely 52 m2 - található egy fényárban úszó tágas konyha-étkező-nappali, egy 16 m2-es hálószoba, egy káddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba, egy különálló Wc, és egy tároló. A tetőtérben két további hálószoba, valamint egy panorámás terasz kapott helyet. Közművek közül villany van, a víz bevizsgált, ivóvíz minőségű kútról megoldott. A fűtés fatüzelésű kályha részben padlófűtéses, részben radiátoros hőleadással. Emellett elektromos fűtőpanelek és mobil klíma is segítenek az ideális hőmérséklet kialakításában. A házhoz tartozó telek összesen 3238 m2, ebből ideális méretű kis füves udvar helyezkedik el a ház körül, a többi pedig jelenleg cserjével benőtt de akár művelésre is alkalmas terület. Az udvaron gyümölcsfák: barack, körte, öntözést segítő három kerti csap, valamint gyermekek számára kialakított mászóka, csúszda található. Sótony Szombathelytől 33 kilométerre, Sárvár közvetlen déli szomszédságában található. Kikapcsolódás 35 km-en belül: Sárvári Gyógy - és Wellnessfürdő 7 km, Ság hegy 24 km, Pannónia Ring motor - és autóversenypálya 15 km, Bükfürdő Thermál és Spa valamint Greenfield Golf Championship Golfpálya Bükfürdő 33 km, Borgáta Termálfürdő 20 km, Mesteri Termálfürdő 18 km, Vulkán Gyógy -és Élményfürdő Celldömölk 23 km.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY