Eladó ház Sükösd, Dózsa György utca 129 nm
Eladó ház Sükösd, Dózsa György utca 129 nm
Eladó ház Sükösd, Dózsa György utca 129 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7882797
Referenciaszám: HZ025327
Frissítve: 16 napja

Sükösd eladó családi ház 4 szobás: 12,8 millió Ft

12,8 millió Ft
99 225 Ft/m²
129 m²
Alapterület
2022 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 149 Ft
Második évtől
50 697 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bajától néhány kilométerre Sükösd központjában eladó 129 m2-es családi ház 2022 m2 telekkel. Gazdálkodásra, vállalkozásra is alkalmas, nagy méretű tégla melléképületek, tárolók, több műhely és garázs, illetve pince is a részét képzi.A ház vegyes szerkezetű, falai teljesen szárazak, egyenesek. A település egyik legmagasabb pontján található. Kialakításra került benne 4 szoba, előszoba, konyha, étkező, előtér, fürdő, wc, kamra, közlekedő.Az épület folytatásában találhatóak a műhelyek, garázsok, tégla melléképületek, tárolók és a kert.Összesen mintegy 33 m2 műhely terület, 147 m2 tárolásra, állattartásra, egyéb munkavégzésre alkalmas fedett épület, illetve 60 m2 garázs, beálló, valamint 35 m2 pince áll rendelkezésre.Kialakításra került ipari áram, 3 fázis is az épületekben, illetve fúrt kút is adott.2016 körül felújításra került a fürdőszoba, ahol cserélve lett a víz, szennyvíz hálózat is, valamint a lapozás, csempézés.A házban központi fűtés és gázkonvektoros fűtési lehetőség is adott. Az utóbbi években csak a gázkonvektorokat használták, a kazánt, illetve a radiátorokat leszerelték, ezek az egyik épületben vannak a ház mögött. Új kazánnal és a visszaszerelt radiátorokkal tökéletesen működik a központi fűtés.3 kémény is található a házban, melyek nem béleltek, fával való tüzelésre is alkalmasak. Kifizetés után rövid időn belül költözhető! A konyha bútorok a vételár részét képzi, további megegyezés keretében a bútorok és egyéb is berendezési tárgyak is alku tárgyát képezhetik.Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY