Eladó ház Szabadbattyán 295 nm
Eladó ház Szabadbattyán 295 nm
Eladó ház Szabadbattyán 295 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7423718
Referenciaszám: 158804
Feltöltve: 21 napja

Szabadbattyán eladó családi ház 5 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
127 421 Ft/m²
295 m²
Alapterület
981 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #158804 hivatkozási számú szabadbattyáni családi ház. Budapest és a Balaton között, Székesfehérvár határától 4 km-re kínálok eladásra Szabadbattyánban egy nívós családi házat. 304 m2-en nappali-konyha-étkező, három hálószoba, valamint 6 méteres belmagasságú üvegtetős télikerttel a földszinten, valamint a pinceszinten további pompás helyiségekkel van kialakítva. A kert felújítást igényel, de már csak néhány növény még szükséges a 12 m3-es kerti tó felett átívelő fahíd mellé. Mind tervezésben és kivitelezésben is részletes odafigyelés, maximális anyagfelhasználás, modern kialakítás jellemzi a házat. - 30 cm-es porotherm tégla falak, 8 cm-es szigetelés, színezés nélkül, Tondach tetőcserép - Hörmann garázskapu és beltéri ajtók, Rehau 3 rétegű, 7 légkamrás ablakrendszer, automata, szúnyoghálós redőnyök - riasztó, kamerás megfigyelőrendszer, 5-pontos biztonsági záras, Hörmann, acél bejárati ajtó az Ön és családja biztonságáért - a melegvízről és fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik puffertárolóval, padlófűtéssel, minden szobában termosztáttal szabályozható - kiegészítő fűtésként kandalló a szuterénben - Housemat házautomatizálási rendszer, napkollektor rendszer előkészítés - kerti locsolórendszer kiállások, 12 m3 esővízgyűjtő ciszterna házivízművel, kerti csap - 39 nm-es dupla garázs, részben fedett, részben pergolás  36 nm-es terasz ahol jó, vagy rossz időben is élvezheti a pompás kert szépségét - az 981 nm-es telek két oldali bejárattal is rendelkezik - a ház színezése és a terasz burkolása nem készült el Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szabadbattyáni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #158804 Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács József Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács József Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY