Eladó ház Szabadbattyán 259 nm
Eladó ház Szabadbattyán 259 nm
Eladó ház Szabadbattyán 259 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7990130
Referenciaszám: HZ019810
Frissítve: 16 napja

Szabadbattyán eladó családi ház 4 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
381 856 Ft/m²
259 m²
Alapterület
857 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők, vállalkozók figyelem!Szabadbattyánban kínálok eladásra egy jól működő lottózót + kocsmát és egy 2 szintes családi házat!A két ingatlan külön helyrajzi számon szerepel, így kiválóan elkülönül egymástól. A 857 nm-es telken fekvő ingatlanok elrendezése a következő: Kocsma-lottózó: 110 nm hasznos alapterületű + 2 nagy terasz-lottótér-vendégtér-női-férfi wc-raktár-személyzeti wc-iroda-játékterem, rendezvény terem-hatalmas, fedett, ponyvával bekerített hátsó terasz-előteraszHáz elrendezése: Földszint: -tágas nappali-konyha-fürdőszoba-közlekedő-tároló, amit akár szobának ki lehet alakítani-tágas garázsEmelet:-3 szoba-erkély-lodzsa-közlekedő-fürdőszoba-wc-konyha-kamraA ház jelenleg nem lakott, felújításra szorul. Tégla építésű, szerkezetileg, statikailag kiváló állapotú. Hasznos alapterülete 149 nm + 15,18 nm-es garázs, 3,5 nm-es lodzsa és egy 4 nm-es erkély.A közművek közül a házban villany, víz, csatorna megtalálható, gáz a telken belül van. A tetőszerkezete masszív, jó állapotú, pala héjazatú. Az ingatlan alkalmas akár 4 lakásos társasház kialakítására is, amire tervek már vannak. Némi ráfordítással remek otthont varázsolhat belőle az új tulajdonosa, nem mellesleg otthona közelében üzemeltethet egy jól működő vállalkozást is. Szabadbattyán frekventált helyén található a 2 ingatlan, buszmegálló pár perces sétával elérhető. Ha igazán remek befektetésre vágyik, jól működő vállalkozással, akkor ezt a lehetőséget ne hagyja ki.A 2 ingatlan csak EGYBEN eladó!Bővebb információkért és személyes megtekintés miatt keressenek bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1980
Erkély:
53,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY