Eladó ház Szabadkígyós 500 nm
Eladó ház Szabadkígyós 500 nm
Eladó ház Szabadkígyós 500 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7270370
Referenciaszám: H445346
Feltöltve: 8 napja

Szabadkígyós eladó családi ház 12 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
440 000 Ft/m²
500 m²
Alapterület
36000 m²
Telek
12 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 638 496 Ft
Második évtől
871 360 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó birtok Szabadkígyóson Megvételre kínálunk Szabadkígyóson egy 3,6 hektáros területen fekvő, családi birtokot, teljes berendezéssel, és a működéshez szükséges eszközökkel. Az ingatlanban évek óta működik a falusi turizmus, vendégfogadás. Két épület, négy garázs, tágas parkoló, parkosított udvar, grillező, kerti tó, terasz, gyermekeknek játszótér, röplabdapálya, futballpálya, golfpálya, baromfiudvar került kialakításra. A főépületben 12 szoba, 9 fürdőszoba, 2 nappali-társalgó, 4 konyha áll rendelkezésre. A tó melletti közel 200 négyzetméteres klubház, további szállásra, és kikapcsolódásra nyújt lehetőséget. Az ingatlan helyszíne: A Körös-Maros Nemzeti Park területén, Szabadkígyóson, Békéscsabától 10, Gyulától 15 kilométerre található. A birtok kiváló lehetőséget nyújt a természetközeli élmények megélésére. Falusi környezetben úgy biztosít étkezési, szállás- és programkínálatot az odaérkező turistáknak, hogy ezáltal lehetőséget ad a tradicionális vidéki életmód és gazdálkodás személyes kapcsolatokon keresztüli megtapasztalása, illetve a vidéki kultúra és örökség megismerése mellett a természeti környezethez kapcsolódó, modern szabadidős programok kialakítására és sporttevékenységek gyakorlására is, hiszen mindösszesen 3,6 hektáros területen helyezkedik el. A birtok hasznosítására sok lehetőség van. Minden engedéllyel rendelkezik, ami a gördülékeny vendégváráshoz szükséges. Kiváló nagycsaládok számára, megfelelő helyszín lehet, családi események, vagy céges rendezvények megtartására. Kialakítható kalandpark, gyermek táboroztatására is mód van, nyugdíjasház létesítésére is alkalmas, de többgenerációs családi házként is funkcionálhat. Jöjjön el, és tekintse meg személyesen, hogy Önt is utolérje a hely varázslatossága.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kézér Ádám Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kézér Ádám Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY