Eladó ház Szakály 120 nm
Eladó ház Szakály 120 nm
Eladó ház Szakály 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7861092
Referenciaszám: HZ046419
Frissítve: 17 napja

Szakály eladó családi ház 4 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
154 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1389 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 692 Ft
Második évtől
73 273 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó, vagy tamási-i, dombóvári kisebb családi házra értékegyeztetéssel cserélhető ez a felújított családi ház Szakályban!Szakály település a Kapos folyó két partján, Tolna vármegye szívében terül el, a termálfürdőjéről híres Tamásitól 15 kilométerre délre. Területén a 65-ös számú, Szekszárd-Siófok közötti főút halad végig, Regöllyel és Keszőhidegkúttal a 6318-as út kapcsolja össze. A főút és az ugyanitt elhaladó (Budapest–)Pusztaszabolcs–Pécs-vasútvonal miatt jelentős átmenő forgalma van.A frekventált helyen álló, tégla szerkezetű családi ház az 1970-es években épült. 2018-ban az alábbi felújításokat végezték el. Új hőszigetelt, műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel5 cm-es külső szigetelés és színezésMinden helységben új hideg-meleg burkolatok és festés2022 áprilisában új cserepeslemez tető és új ereszcsatornaAz ingatlan 2 szintes. Az alsó szinten egy tágas előszoba, konyha étkezővel, egy szoba, fürdőszoba és Wc található. Az emeleten 3 szoba, konyha étkezővel, közlekedő, fürdőszoba, wc és egy kamra kapott helyet.  Mivel mindegyik emeletnek külön bejárata is van, ezért kiválóan alkalmas két külön álló lakrész kialakítására. A fűtés gázkonvektorokkal megoldott. A melegvízet gázbojler állítja elő. A külső szigetelésnek és a modern nyílászáróknak köszönhetően rendkívül kedvező a rezsi költség. A házhoz tartoznak gazdálkodásra alkalmas melléképületek, tárolók is. A lemez szerkezetű mobil garázs külön megvásárolható 250.000 Ft-ért, amennyiben az új tulajdonos igényt tart rá. Az 1389 nm-es telek egy része füvesített,  gyümölcsfákkal telepített és konyhakert is van rajta.  A községben óvoda, iskola, orvosi rendelők és gyógyszertár is működik. Az utcában több buszmegálló is található, ezért könnyedén eljutunk bárhová. Falusi CSOK-ra alkalmas, melyben irodánk szakszerű segítséget nyújt. Minden bankkal kapcsolatban vagyunk!Az ingatlant ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltözőknek és gazdálkodni vágyóknak egyaránt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY