Eladó ház Szarvas 100 nm
Eladó ház Szarvas 100 nm
Eladó ház Szarvas 100 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7963844
Referenciaszám: 125381
Frissítve: 16 napja

Szarvas eladó családi ház 3 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
329 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
908 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 484 Ft
Második évtől
130 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Takaros kis családi ház Szarvason Békés megye egyik kedvelt turisztikai célpontja Szarvas, ahol nem csak nyaralni jó, hanem élni is érdemes. A víz közelsége, a barátságos emberek, a holtág menti nyaralók, a Vízi Színház, az Arborétum nagy vonóerő az ide látogatók számára. Az eladásra kínált kertes ház a város peremén található. 1970-es években épült téglából, a 908 m2 területű telek bentebb eső részén, egy széles előkert után. A mostani otthonos belső kialakítását később kapta egy felújítás során, amikor is nyílászárókat cseréltek, kandallót építettek, új padló burkolatot és fürdőszobát alakítottak ki. Ugyanekkor a teljes tetőszerkezetet is kicserélték. A 100 m2 területen 3 szoba, tágas konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, külön WC-mosókonyha és egy kinti helyiség kapott helyet. Különlegessége az ingatlannak, hogy még egy udvarról nyíló bejárattal megközelíthető helység is tartozik hozzá. Ez helyet adhat egy vállalkozásnak: masszőr-kozmetika-kis iroda vagy bármi. De lehet ez egy külön lakrész vagy kinti konyha, műhely, kinek mire lenne szüksége. Ennek a helyiségnek a felújítását nem fejezték be, ez az új tulajdonosra vár, valamint a ház külső szigetelése is. A fűtése jelenleg gázzal történik konvektorokon keresztül és egy kandallóval. Az udvara rendezett, zöld növényzete már adott, ahol egy kb. 25 m hosszú betonozott beállósávon lehet megközelíteni a garázst. A konyhában található szép fenyő konyhaszekrény is a vételár része. A többi bútor megegyezés tárgyát képezi. Ha szeretne egy hangulatos, élhető házat vásárolni ez egy jó választás.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
D
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY