Eladó ház Szarvas 101 nm
Eladó ház Szarvas 101 nm
Eladó ház Szarvas 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8054705
Referenciaszám: 43468
Frissítve: 13 napja

Szarvas eladó családi ház 3 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
74 257 Ft/m²
101 m²
Alapterület
922 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 767 Ft
Második évtől
29 705 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Szarvasi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Szarvason, egy 101 m2 alapterületű, 3 szobás, azonnal birtokba vehető parasztházat. A szarvasi családi ház főbb jellemzői: - a családi ház 101 m2 alapterületű, vályog építésű, a tető cseréppel fedve van, 922 m2-es telekre épült - az ingatlanban 2 szoba, fürdőszoba,  konyha, folyosó, külön illemhelyiség és egy külön bejáratú szoba, nappali, 2 kamra, konyhának kialakítható helyiség és egy 11,5 m2-es fedett terasz található - a 2 szoba, a folyosó beton, a fürdőszoba járólap, a konyha és az illemhelyiség PVC; a külön bejáratú szoba és nappali PVC, a fedett terasz, 2 kamra tégla, a konyhának kialakítható helyiség beton burkolatú - közművek: villany (éjszakai áram), víz, gáz telekhatáron belül, szennyvízelvezetés - melegvíz-ellátását fatüzelésű bojler biztosítja - fa nyílászárókkal elválasztott helyiségek - az udvaron fúrt kút lett kialakítva - közkedvelt utcában, betonút mellett helyezkedik el - 1/1-es tulajdonú ingatlan Amennyiben a fenti 184200030 számú eladó ingatlan, vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY