Eladó ház Százhalombatta, Óváros 160 nm
Eladó ház Százhalombatta, Óváros 160 nm
Eladó ház Százhalombatta, Óváros 160 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7707330
Frissítve: 8 hónapja

Százhalombatta eladó családi ház 4+1 fél szobás: 92,99 millió Ft

92,99 millió Ft
581 188 Ft/m²
160 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 269 881 Ft
Második évtől
368 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Százhalombatta óvárosi, családi házas övetezében, rendezett környéken 2012-ben épült ikerház. A ház elosztása a csatolt alaprajzokon megtgalálható. A ház energetikai besorolása BB, teljes rezsiköltsége - számlákkal alátámasztva - havi 15.000,- Ft átlag 23-24° C belső hőmérséklet melett. A fűtést és melegvíz ellátást kondenzációs kazán biztosítja, földszint teljes részén padlófűtéssel, az emeleti szinten radiátorokkal. Hűtésről minden szobában és a nappaliban elhelyezett energiatakarékos klímák gondoskodnak, melyek teljes értékű fűtésre is alkalmasak. További extra kiegészítő a központi porszívó. Műanyag nyilászárók mindegyike többkamrás, hő- és hangszigetelt, acél redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Az ingatlanon 2022-ben 9kWp méretű napelemrendszer (Huawei inverter és optimalizáló, szigetüzemhez is alkalmas) került kialakításra, mely az éves 10e kWh tejesítményével a ház teljes elektromos ellátásán felül elektromos autó tötlésére és hőszivattyú kiszolgálására is alkalmas, így a ház teljesen passzívvá tehető. A ház védelméről acél biztonsági ajtók, összes nyilászáróra és garázsra kiterjesztett riasztó- (távfelügyeletbe kapcsolható), továbbá kamerarendszer (rögzítős, online applikációval) gondoskodik. A kertben programozható öntőzőrendszer, valamint víz és villany is kialakításra került. A jelölt alapterületen felül a házhoz tartozik továbbá egy 25nm területű önálló, fűtött garázs és tároló elektromos garázskapuval, és a ház előtti kb 100nm-es telekterület további gépjármű parkolásához.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny
reluxa

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Vakály János
+36 70 327 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Vakály János
+36 70 327 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY