Eladó ház Szeged, Petőfitelep 160 nm
Eladó ház Szeged, Petőfitelep 160 nm
Eladó ház Szeged, Petőfitelep 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7916228
Referenciaszám: 440578
Frissítve: 17 napja

Szeged eladó családi ház 5+1 fél szobás: 107 millió Ft

107 millió Ft
668 750 Ft/m²
160 m²
Alapterület
881 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 541 Ft
Második évtől
423 798 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged Petőfitelep városrészében csendes utcában eladó, DNY-i tájolású, 881 m²-es parkosított és gyümölcsfákkal beültetett telken, 160 nm-es 5+1 szobás családi ház. A lakóépület utca felé néző régebbi építésű részében két nagyméretű hálószoba, egy belső kertre néző dolgozószoba és egy fürdőszoba (kád, zuhanyzó, WC) kapott helyet. Az újabb rész földszintjén található a kertre néző világos nappali, az ebédlőként is használható konyha, a háztartási helyiség és egy vendég WC, valamint egy tágas belépő, ahonnan lépcső vezet fel az emeletre. Itt további két szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. A két emeleti szobából lehet kijutni a hangulatos tetőteraszra, melyet egy diófa ölel körül. A lakóépülettel összeépített melléképület található, melynek egy része fűthető, vízzel és csatornával ellátott, továbbá egy fából készült tároló, valamint egy szintén fából készült, kb. 10 m²-es fészer. A lakóépület régebbi része 2000-ben teljes felújításon esett át. A födém és a tető újonnan készült, a fürdőszoba burkolata és berendezése, a padló, a nyílászárók, a fűtésrendszer, az elektromos és vízvezetékek szintén cserélve lettek. Az újabb rész 2005-ben készült, 5 cm-es szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal. Az épület földszintje csaknem teljesen akadálymentes. A fűtéséről egy gázkazán (padló és radiátor fűtés), valamint a nappaliban egy hangulatos fatüzeléses kandallókályha gondoskodik. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A növények vízellátását fúrt kút biztosítja. Az udvaron akár 3 autó beállására is van lehetőség, de a melléképület egy része is használható garázsként. Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, ötvözi a kertváros nyugalmát és a nagyváros kínálta kultúrális lehetőségeket. Buszmegálló 2 percre, autópálya 4 percre. Rövid határidőn belül is költözhető. CSOK és hitelképes az ingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
F
erkély
melléképület
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Imre Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 269 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Imre Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 269 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY