Eladó ház Szeged 210 nm
Eladó ház Szeged 210 nm
Eladó ház Szeged 210 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7732196
Frissítve: 10 hónapja

Szeged eladó családi ház 4+3 fél szobás: 149,5 millió Ft

149,5 millió Ft
711 905 Ft/m²
210 m²
Alapterület
614 m²
Telek
4+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 433 887 Ft
Második évtől
592 128 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged Fodor kerti KETTŐ GENERÁCIÓS ingatlan eladó. A telek 614 nm 18 méter utca fronttal.Kényelmes bejárás a telekre autóval is egyaránt. Szg-ik tárolására 2 szilárd tégla falazatú garázs áll rendelkezésre,mindkettő szerelő aknával is rendelkezik. Méreteik: 21 és 24 nm. A telek részben füvesített és pár fa kellemes árnyékot biztosít nyáron,a telek körbe kerített. Kettő ház helyezkedik el a telken,az egyik utcafronti a másik ezzel egy irányban a telek másik felében külön állóan. Egy család tulajdonában álló ingatlanok,tulajdoni viszonya rendezett,tehermentes. ELSŐ számú ház: -1960-as években épült,alapozással magas lábazattal és tégla falazattal.Az utóbbi években 5 cm hőszigetelést kapott. -10 éve teljesen új tetőszerkezet került rá. -ezzel egy időben ablak cserék is megtörténtek,redőnyökkel szúnyog hálókkal felszerelve-áram 220 KW,25 Amper,10 éve ez a rész is felújításon esett át. -fűtés: gáz cirko radiátoros hőleadással+fa tüzeléses kandalló a nappaliban. -kémény bélések csövezettek A HÁZ helyiségei méretekkel -utcafrontra 2 db 20 nm-es nagy szoba -középen egy 27 nm nappali -6 nm fürdőszoba+külön toalett -16 nm konyha ebédlővel /konyha alatt pince -előtér -12 nm terasz -alaprajz melléklve. A falak szépen gletteltek festettek Burkolatok: igényes járólap és parketta Szaniterek:modern időt állóak Világosság és tágasság jellemzi igényes szakipari munkákkal,tulajdonosai nagyon megkímélt állapotban tartják. A 2. számú HÁZ adottságai -a fentiekhez hasonló vagy meghaladó paraméterekkel bír -24 éve épült szintén téglából -padlástér beépítéssel -funkciójában itt is minden adott,csak más elrendezéssel és kettő szinten elosztva -alapszinten: nagy nappali ebédlő konyha egyben,hálószoba fürdőszoba toalett -tetőtérben: hall és kettő hálószoba -szintén igényes burkolatokkal,festéssel szaniterekkel,itt is a világosság jellemző és gyönyörű kerti panorámával. Mindkettő háznak közüzemi órái vannak,a gáz óra külön a villany és a víz almérőkkel .Vezetékes vízen kívül fúrt kút is van 50 m mély Mindkettő ház cserép fedéssel és alá fóliázva. Nyílászárók üvegezése hő és hang szigetelt.szúnyog hálókkal felszerelt. KIKNEK ajánlom: Akik szeretnének együtt de mégis külön /család,jó ismerősök/ Akik egyiket laknák másikat bérbe adnák Akik apartman házakat szeretnének működtetni mint befektetők Kis családnak nagy családnak egyaránt alkalmas Akinek otthoni munka végzéshez kell még egy ingatlan 100+110 nm megosztva megadott ár 148 m Ft ,egyben eladó A 2 ház,kettőgarázs mint felépítmények 210+45 nm= 580 e Ft/nm áron Remek lehetőség Szeged Rózsa dombján!!!! Ide csak költöznie kell, Érdeklődése esetén hívjon bizalommal előzetes időpont egyeztetés szükséges Rugalmas megtekintése biztosított.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
kamra
terasz
műhely
internet
beépített konyhabútor
hőszigetelt
kandalló

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 627 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
MÉSZÁROS ÉVA EV
+36 70 627 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.