Eladó ház Szeged 150 nm
Eladó ház Szeged 150 nm
Eladó ház Szeged 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7951790
Referenciaszám: HZ038071-4131738
Frissítve: ma

Szeged eladó családi ház 5 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
599 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
605 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 954 Ft
Második évtől
379 902 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegeden a Cédrus liget közvetlen közelében kínálom megvételre ezt a két külön épületből álló kétgenerációs, földszinti Családi házakat mely egy 605m2-es telken helyezkedik el. A főépület mely az utcafronton helyezkedik el 1920-ban épült polgári stílusban. Az ingatlan 75 m2 lakótérrel, 3szobával rendelkezik, felújítandó állapotú. Külső homlokzata szigetelt. Két bejárata van, melynek egyike az utca felől másikja pedig az udvarról nyílik. Fűtéséről cserépkályha és gázkonvektorok gondoskodnak. Falai festettek, szobáiban parkettával lettek burkolva. Udvari ház 2003-ban épült téglából. Modern, fiatalos kialakítású körbe szigetelt ingatlan, mely 70,5 m2-er, 2 szobával+ étkező-konyhával, s egy nyitott terasszal rendelkezik. Fűtését tekintve gáz-cirkó + padlófűtés. Klíma berendezés segít a nyári napokon. Nyílászárói fából készültek s hőszigeteltek, zsindelyes tetőszerkezet. Kamera rendszerszer védi az Ön biztonságát az ingatlanban s körülötte egyaránt. Az Ingatlanokhoz tartozik egy 37m2-es duplagarázs is. Ha felkeltette érdeklődését, vagy bármilyen kérdése van hívjon bizalommal!!! Megnézzük???? Tisztelt ingatlantulajdonos ! Slivkáné Zsiros Éva vagyok, a Duna House Oroszlán utcai irodájában dolgozom. Ingatlanok eladásában, vételében, bérbeadásában, értékbecslésben, hitelnyújtásban, CSOK, babaváró támogatásban, energetikai tanúsítvány készítésében tudok segítséget nyújtani. Forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűhőszigeteltklímaparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY