Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 139 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 139 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 139 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7993626
Referenciaszám: 167586
Frissítve: ma

Eladó 5 szobás családi ház 147,9 millió Ft értékben Székesfehérváron - Öreghegyi családi házak lakóparkban

Székesfehérvár, Öreghegy
147,9 millió Ft
1 064 029 Ft/m²
139 m²
Alapterület
604 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 429 244 Ft
Második évtől
585 791 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OPENHOUSE SZÉKESFEHÉRVÁR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #167586 hivatkozási számú SZÉKESFEHÉRVÁRI CSALÁDI HÁZ. Székesfehérvár Öreghegyen kínálunk megvételre önálló családi házakat. A zsákutcában lévő házak dupla garázsosak. Földszinten nappali-konyha-étkező mellett vendég WC, háztartási helyiség, tároló,  valamint egy hálószoba gardróbbal és saját fürdőszobával készül. Az emeleten három hálószoba és fürdőszoba lesz kialakítva. nettó 133 m2 amihez fedett terasz 12.5 m2 és garázs 37.5 m2 csatlakozik. Hagyományos 30-as tégla falazat és szigetelés (15 cm) mellett három rétegű nyílászárók kerülnek beépítésre. A ház energiatakarékos fűtéséről hőszivattyú gondoskodik padlófűtéssel, mely H tarifás mérőóráról működik majd. Az ár kulcsrakész, tartalmazza a burkolatokat, szanitereket és beltéri ajtókat, mely egyedi ízlés szerint választható. Részletes információ, hasonló ingatlanok megtekintése előzetes egyeztetés után lehetséges. Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ SZÉKESFEHÉRVÁRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167586 Az OPENHOUSE SZÉKESFEHÉRVÁR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Tervezett átadás:
2025. május
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács József Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács József Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

A projekthez nem tartoznak további kapcsolódó ingatlanok.