Eladó ház Szentendre, Pismány 295 nm
Eladó ház Szentendre, Pismány 295 nm
Eladó ház Szentendre, Pismány 295 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7830770
Frissítve: 9 hónapja

Szentendre eladó családi ház 6 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
606 780 Ft/m²
295 m²
Alapterület
1321 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 504 Ft
Második évtől
708 970 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A tágas terek összességéből álló, magából nyugalmat árasztó ház első látásra elnyeri a komfortra vágyó ember tetszését. Minden megvan benne, ami a harmonikus életvezetéshez szükséges. A legalsó szinten található a kétautós kocsibeálló. Beindulva a házba az ember szemben találja magát az éléskamrával, majd balra fordulva megérkezik az alsó szint központjába, ahol egy pingpongasztal, egy finn szauna és egy házi készítésű terepasztal kínál kikapcsolódási lehetőséget az év minden napján. Innen továbbá egy jól felszerelt barkácsműhely és egy mosókonyha nyílik. Felsétálva a lépcsőn eljutunk a ház főemeletére. Egyenesen előre egy tágas mosdót, egy dolgozószobát és egy hálószobát találunk, balra a főbejáratot és egy további mellékhelyiséget, jobbra pedig a konyhát. A konyhából egy szervízablak szolgáltat gondtalan kapcsolatot a szomszédos helyiségben elhelyezkedő étkezővel, amelyből már a kert tetején elhelyezkedő hangulatos, grillezési lehetőséggel ellátott szaletlibe léphetünk ki. Ám a szaletli a legkönnyebben az étkezőből nyíló roppant kellemes nappaliból közelíthető meg, ahol a szekrénybe rejtett minibár szolgálhatja egy vacsoratársaság kellemes kikapcsolódását. Ugyanitt egy antik cserépkályha segíthet felmelegíteni az ittlakók didergő tagjait a téli fagyban. A legfelső szintre érkezve érünk a hálószintre, amely egy méretes gardróbszobával, egy fürdőszobával és három hálószobával a ház lakóinak feltöltődésének szentélye. Itt megemlítendő, hogy a ház korszerűsítésekor a hálószint ablakai teljeskörűen ki lettek cserélve és újra lettek szigetelve. Térjünk vissza most a szaletlibe, mely magaslati pontból az álomszerű kertbe indulhatunk le. Itt egy kültéri világítással ellátott kerti padon pihenhet meg az ember egy könyvvel, ahonnan egyik irányba egy gyümölcsfákkal tűzdelt ligetben barangolhatunk, a másik irányba pedig a Sztaravoda-patak tiszta vízéhez léphetünk ki. Elöljáróban ennyit tudtam mondani a házról. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot a megadott emailes vagy telefonos elérhetőségek egyikén, és örömmel megmutatom Önnek a házat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
60 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
étkező
kamra
gardrób
terasz
pince
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített szekrény
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Feledi Pál
+36 30 506 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Feledi Pál
+36 30 506 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY