Eladó ház Szentendre, Pismány 176 nm
Eladó ház Szentendre, Pismány 176 nm
Eladó ház Szentendre, Pismány 176 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7998974
Frissítve: 19 napja

Szentendre eladó családi ház 5 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
1 250 000 Ft/m²
176 m²
Alapterület
722 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 638 496 Ft
Második évtől
871 360 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodaszép ősfenyős környezetben épült otthon várja Önöket, Szentendre szívében, Pismány városrész egy csendes zsákutcájában melyet minőségi alapanyagokból emeltek 2002-ben. A 722 négyzetméteres telek és az 176 négyzetméteres ház egyedi atmoszférát teremt bramac cserépfedéssel, teraszokkal és egyedi fa ablakokkal. A ház három szintre tagolódik: Garázs és Pinceszint: Kényelmes garázs, mely igény esetén egy belső ajtóval összekapcsolható a házzal, kazánház, mosókonyha és egy tároló/barkácshelyiség. Földszint: Amerikai konyhás nappali és étkező egy légtérben, tárolóhelyiség, hálószoba, épített zuhanyzós fürdőszoba és WC, valamint egy tágas, hangulatos terasz mely ideális grillezéshez és nagy családi reggelikhez. Emelet: 3 hálószoba, tágas nappali, kádas fürdőszoba WC-vel és 2 gyönyörű terasz, melyekről lenyűgöző kilátás nyílik. A fűtésről elsődlegesen egy Veismann zárt égésterű gázkazán gondoskodik, mely a padlófűtést és a radiátorokat működteti. Hangulatos, hideg téli estéken a nappaliban található kandallóban is befűthetünk, ezen felül pedig a hűtő-fűtő klíma is rendelkezésünkre áll. Közművek tekintetében víz, gáz, villany és csatorna is van. A ház pedig riasztórendszerrel felszerelt. A ház napfényes, tágas és világos. Az időtlen dizájn és természetes anyagok használata valóban otthonos hangulatot teremt. Jellemző a kiváló minőségű burkolatok és nyílászárók használata. Az előrelátó tervezés és az emeleti konyhakiállás pedig lehetővé teszi, hogy igénye szerint, könnyedén kétgenerációs, belső lépcsőházas családi házzá alakítsa az új tulajdonos. A lokációt tekintve álomszerű: szép kilátás, csendes zsákutca, kedves szomszédokkal, mégis mindössze pár perc sétára a főúttól és a buszmegállótól. Az oda vezető kis utcát jellemzően csak az ott lakók használják, átmenő forgalomtól mentes, télen pedig a csúszásmentesítés megoldott. A közelben található a Pap-szigeti bejáró, Spar, Pepco, zöldséges, gyógyszertár is. A jelenlegi tulajdonosok gondosságának köszönhetően mind a ház, mind a kert tökéletesen karbantartott, ide tényleg csak költözni kell.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
terasz
pince
műhely
mosókonyha
riasztó
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Froemel Nina
+36 70 336 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Froemel Nina
+36 70 336 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY