Eladó ház Szentendre, Barackos út 170 nm
Eladó ház Szentendre, Barackos út 170 nm
Eladó ház Szentendre, Barackos út 170 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7452760
Referenciaszám: HZ096048
Feltöltve: 16 napja

Szentendre eladó családi ház 3 szobás: 155,9 millió Ft

155,9 millió Ft
917 059 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1402 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 452 462 Ft
Második évtől
617 477 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pismány, elvehetetlen panoráma, új építésű családi ház,akár két generációnak isMagas műszaki tartalommal épülő családi ház eladó Pismányban,megbízható, gyakorlott kivitelezőtől.Az 1402 nm-es telken épülő, 190 nm-es ház (nettó 118 nm lakóterület, 41 nm terasz, 50 nm garázs/külön lakás) tervezésénél maximálisan figyeltek a praktikumra, élhetőségre és a területi adottságokra egyaránt.A lejtésnek köszönhetően az utcától teljesen szeparált a ház. A földszinten tágas nappali-étkező-konyha részt alakítottak ki fedett terasszal. Ezen a szinten találhatóak a kiszolgáló helyiségek (fürdőszoba, háztartási helyiség, kamra, külön toalett), valamint egy külön bejáratú hálószoba is. A tetőtérbe 2 tágas szobát, fedett terasszal, fürdőt, külön toalettet terveztek. A teraszról a panoráma lenyűgöző.A kert szintjén található az 50 nm-es, külön bejárattal rendelkező helyiség, mely alkalmas lehet garázsnak, hobby helyiségnek, irodának, vagy akár egy külön lakrésznek is.Magas műszaki tartalommal tervezték/kivitelezték a házat, mai követelményeknek megfelelő fűtési rendszerrel, ezáltal alacsony fenntartási költséggel. Az építkezés lassan a végéhez ér, a földszinti részt befejezték, az egyedi konyhabútort gépekkel is tartalmazza az ár. Az ár a jelenlegi állapotra vonatkozik!A kivitelező nagy rutinnal rendelkezik ezen a területen, több referencia munkája is van a környéken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Erkély:
17 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rudolf Rita Duna House - Szentendre Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rudolf Rita Duna House - Szentendre Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY