Eladó ház Szentendre 56 nm
Eladó ház Szentendre 56 nm
Eladó ház Szentendre 56 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7890787
Referenciaszám: H474548
Frissítve: 20 napja

Szentendre eladó családi ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
891 071 Ft/m²
56 m²
Alapterület
978 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panorámás családi ház Szentendrén Szeretne elvonulni a természetbe, de mégis komfortos távolságra élni a várostól? Kedveli a zöld környezetet, a kert örömeit és szépségét? Egyedi kialakítású ingatlant keres? Szentendrén Tyukosdűlőn épült ingatlant ajánlok a figyelmébe. Az ingatlan aszfalt útról megközelíthető, sarok telken épült bruttó 72,9 nm-es, szinteltolással két szintes kialakítású. A szuterén részben tárolót, előtte fedett beállót alakítottak ki. A földszint szoba, nappali-konyha-étkező-fürdőszoba beosztású, a nappaliból lépcsőn keresztül jutunk el a fenti hálószobához, amelyhez egy 8 nm erkély is tartozik, ahonnan szintén gyönyörködhetünk a városra és a Dunára néző panorámában. Az ingatlan fő paraméterei: -a telek 978 nm, szinteltolásos, saroktelek -kivett hétvégi ház, udvar minősítésű -sóskúti tégla -DNY tájolású -a ház nettó 56, bruttó 72,9 nm, a hálószoba egy szinttel magasabban lett kialakítva, lépcsőn keresztül megközelíthető, erkélyes (8 nm) -alumínium nyílászárók -körülötte a kert egy része támfallal megerősített -belmagasság 222-280 cm -közművek: víz, áram van, gáz telken belül, csatorna nincs, emésztős -szuterénben fedett részben tároló, gépjármű beállónak -aszfalt útról megközelíthető -elvehetetlen panorámás Az ingatlan felújítandó, jelenlegi kialakítását tekintve élhető terekkel rendelkezik, igény szerint a helyiségek változtathatóak. Ajánlom kis család számára, vagy bővítésben gondolkozók részére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spitzer Ágnes Otthon Centrum - Szentendre - Dunakanyar körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spitzer Ágnes Otthon Centrum - Szentendre - Dunakanyar körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY