Eladó ház Szentendre 231 nm
Eladó ház Szentendre 231 nm
Eladó ház Szentendre 231 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8115375
Referenciaszám: M278379-4647877
Frissítve: ma

Szentendre eladó családi ház 5 szobás: 167,9 millió Ft

167,9 millió Ft
726 840 Ft/m²
231 m²
Alapterület
608 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 289 Ft
Második évtől
665 006 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpontnál! Szentendrén, Pismányban, Lke/2 kertvárosias lakóövezetben, Száva Pál díjnyertes tervező által tervezett, háromszintes, nemrég felújított, 231nm-es, egyedi tervezésű nagypolgári luxus villa 608nm-es ősfás telken eladó. Az Erzsébet lépcsőn feljutva az első szintre egy hatalmas teraszon találjuk magunkat, amely egy gigantikus méretű nappaliba vezet. Ebből egy pompás kialakítású étkező nyílik, márvány konyhalappal, gyönyörű beépített konyhabútorral, kamrával. Ezen a szinten találunk még egy nagyszobát, egy masszázskáddal felszerelt tágas fürdőszobát, külön toilettet. A második szintre márvány lépcsősoron jutunk fel, ahol három szobát találunk körgalériával, hatalmas ablakokkal, egy panorámás teraszt, egy társalgót, amely akár dolgozósaroknak is megfelel a fényviszonyok miatt, egy márványlapos bútorral felszerelt fürdőszobát, masszázszuhannyal, bidével ellátva. A márvány, az aranyozott csaptelepek, a gránit, a fényűző csillár, a monumentális belső tér, a márvány lépcsősor egy felszabadult érzést ad azoknak, akik nem szeretik a bezártságot, viszont igénylik a szépet és a káprázatos, impozáns alapanyagok használatát. Az alsó szinten egy két autó részére kialakított garázs helyezkedik el, valamint egy mosókonyha, amelyben található a kazán és egy toilet. A tetőn található napelem rendszer gondoskodik az ingatlan alacsony rezsiköltségéről. A kertben akár további 5 autó is parkolhat, így nemcsak lakhatóság szempontjából egyedi és kiváló, de akár magánklinikának vagy befektetési céllal vásárlóknak is kitűnő választás. Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
A++
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsik Józsefné Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 902 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsik Józsefné Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 902 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY