Eladó ház Szentkozmadombja 85 nm
Eladó ház Szentkozmadombja 85 nm
Eladó ház Szentkozmadombja 85 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7861257
Frissítve: 7 hónapja

Szentkozmadombja eladó családi ház 2 szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
210 588 Ft/m²
85 m²
Alapterület
2100 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 950 Ft
Második évtől
70 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magánszemélytől eladó Zalaegerszegtől 20 km-re található családi ház, rendszeresen gondozott telekrésszel, illetve a főépületen kívül két nagy tárolóhelyet biztosító helységgel. a telek területén számos termő gyümölcsfa (őszibarack, körte, cseresznye), bokor, illetve egy kút is található. a pázsit folyamatosan rendben tartott. Az udvaron parkolás lehetősége biztosított. A ház belső felépítése tartalmaz két teljes szobát, egy előtéri közlekedőt, egy konyhát, valamint egy száraz, belső kamrát. Az otthon melegét egy fatüzelésű cserépkályha biztosítja. a közművek: víz, villany, gáz a telekhatáron. Az ingatlan kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének kiszakadni a városok rohanó világából a természet nyugalmába, csendes és harmonikus környezetbe. a hatalmas területnek hála önellátóan megtermelhetőek a zöldségek és gyümölcsök, valamint akár állattartásra is alkalmas lehet. Elsősorban hétvégi háznak kitűnő, de némi felújítás után akár állandó lakhatásra is kialakítható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Némethné Bagladi Ágnes
+36 30 402 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Némethné Bagladi Ágnes
+36 30 402 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY