Eladó ház Szentlőrinckáta 85 nm
Eladó ház Szentlőrinckáta 85 nm
Eladó ház Szentlőrinckáta 85 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7758853
Referenciaszám: HZ071473
Frissítve: 13 napja

Szentlőrinckáta eladó családi ház 4 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
123 529 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1213 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 474 Ft
Második évtől
41 588 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szentlőrinckátán egy teljeskörűen felújításra szoruló ingatlan!Az ingatlan téglából épült 2006-ban, hasznos alapterülete 59 négyzetméter, akkor a munkák félbemaradtak és azóta sem került sor a befejezésre.Masszív alappal és épülettel, valamint kifogástalan tetővel tud az új tulajdonos tovább építkezni.Elosztása nagyon jó, szuper kis családi házzá varázsolható.A főbejáraton belépve a nappaliba érkezünk, a nappaliból balra 2, jobbra 1 szoba nyílik. Szembe a fürdőszoba + illemhelyiség kapott helyett, míg a konyha + étkező is a nappaliból nyílik.Teljeskörű felújítást igényel az ingatlan, mint ahogy a képek is jól mutatják!A telek 1213 nm, akár gazdálkodásra is alkalmas méretéből adódóan, vagy akár az alap épület még tovább bővíthető!Az ingatlan csendes utcában, közel a főúthoz helyezkedik elCsaládosoknak előnyt jelent az óvoda és az iskola, de elérhető a településen, húsbolt, élelmiszer üzlet, posta stb.A településen  található üzemek változatos munkalehetőségeket kínálnak az itt élők, és az itt letelepedni kívánók számára.Szentlőrinckátát érinti a Jászberény, Budapest Stadionok buszjárat, amellyel óránként utazhat a két város irányába.Hitelre van szüksége az ingatlan megvételéhez?  CSOK vagy babaváró? Díjmentes, bankfüggetlen pénzügyi tanácsadónk segít önnek eligazodni a pénzügyekben. Ügyvédi hátteret biztosítunk, ingatlan ügyeit egy helyen, jó kezekben intézzük!Hívjon bizalommal a hét bármelyik napján 9-20 óra között(ha nem veszem fel, elfoglaltságom után azonnal visszahívom)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenge Dominik Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 226 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenge Dominik Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 226 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY