Eladó ház Szeremle 80 nm
Eladó ház Szeremle 80 nm
Eladó ház Szeremle 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8026171
Referenciaszám: HZ083497
Frissítve: 16 napja

Szeremle eladó családi ház 3 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
312 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
914 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bajától néhány kilométerre Szeremlén eladó egy telken két családi ház! A telek 914 m2 méretű.A fiatalabb ház 80 m2 alapterületű, előkertes, utcafronti elhelyezkedésű. Az 1980-as években épült téglából. Tetőtere részben befejezett, a helyiségeket kialakították, állnak a falak. A tető kerámia szalagcseréppel fedett. 2022-ben a házat 8 cm EPS hőszigeteléssel látták el, valamint friss homlokzati festéssel. Minden közmű benn van, a településen nemrég elkészült csatornahálózatra is megtörtént a rákötés.Kialakításra került benne 3 szoba, előszoba, konyha-étkező, kamra, fürdő, wc. A bejáratnál fedett terasz található.A szobákban új a laminált padló, illetve 2020-21-ben Baxi Prime kombi kondenzációs kazánt szereltettek fel. Ezt megelőzően a bejövő víz vezetékek is cserélve lettek, illetve a fürdőszoba és wc is esett át felújításon.Az ablakok voltak már cserélve, 2 rétegű hőszigetelt műanyagok reluxával. A belső ajtók fából készültek.3 fázis kiépített (3x10A jelenleg).Az udvari részen elhelyezkedő másik ház ~72 m2, vegyes építésű, jó szerkezeti állapotú, de felújítandó. Szoba, félszoba, előszoba, konyha-étkező, illetve egy kisebb kamra és egy műhely helyiségekre tagolt. A tető egyenes. Villany van, más közmű nincs bevezetve. A házak mellett/mögött több kisebb tároló található, illetve hátrébb a kert.A két ház között oldal irányból egy második bejárat is van így teljesen külön lehet élni egymástól bennük, de mégis telken belül.Parkolás az utcai bejáratos garázsban lehetséges.Az ingatlanok nem lakottak, kifizetés esetén gyorsan birtokba vehetőek!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Erkély:
7,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY