Eladó ház Szigethalom 151 nm
Eladó ház Szigethalom 151 nm
Eladó ház Szigethalom 151 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7999571
Referenciaszám: H481044
Frissítve: 19 napja

Szigethalom eladó családi ház 7 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
410 596 Ft/m²
151 m²
Alapterület
618 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az eladó családi ház Szigethalmon ideális lehetőséget kínál egy tágas és praktikus otthonra. A ház földszintjén található 3 szoba, konyha, kamra és fürdőszoba, amely akár két külön lakássá is átalakítható. Az emeleten további 4 szoba, közösségi tér és egy mosdó található, amely könnyedén fürdővé alakítható. A nyílászárók részben műanyag, részben fa, mindegyiken redőny található. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, míg a melegvizet bojler szolgáltatja. A ház falazata tégla, sárfal és gázszilikát keveréke, ami jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A telek mérete 618 négyzetméter, és egy szépen rendezett kert tartozik hozzá, valamint fúrt kút is van a locsoláshoz. Ezenkívül egy nagy, 40 négyzetméteres fedett terasz is található, ami ideális helyszín baráti vagy családi összejövetelek számára. A környék jól ellátott, a buszmegálló, iskola és piac könnyen megközelíthető. Ha ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, ne habozzon, és keressen további információkért vagy megtekintési időpont egyeztetéséért! Amennyiben hitelre van szüksége, állunk rendelkezésére díjmentes hiteltanácsadással.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faragó Tímea Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faragó Tímea Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY