Eladó ház Szigetszentmiklós 120 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 120 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7912418
Referenciaszám: 3723_3932
Frissítve: 21 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 4 szobás: 78,9 millió Ft

78,9 millió Ft
657 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 988 Ft
Második évtől
312 501 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IGÉNYESEN BERENDEZETT IKER HÁZ SZIGETSZENTMIKLÓSON! Kedves Ingatlankereső! Fontos a természet közelsége ,a nyugalom és a csend? Akkor tekintse meg az ajánlatom! Az ingatlan 3 szoba, nappali- étkező-konyha, előtér fűrdő, mosókonya, közlekedő a nappali teraszkapcsolatos kialakítású.Akár 4 szoba is kialakítható! A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget kihasználhatnak, legyen az Babaváró, CSOK, CSOK PLUSZ támogatás igényelhető! Miért ne venné igénybe az Állam adta támogatásokat, lehetőségeket? Döntsön okosan, használja ki amíg lehet! Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! Az Ön dolga „csupán” személyes tárgyait elhelyezni az ingatlanban, mert szinte berendezett otthon vár Önre! Műszaki paraméterek: - Az épület 30 cm-es téglából épült, energetikai besorolása a mai szabályok szerint BB. - Az épület födém szigetelése 30 cm kőzet gyapot - A ház fűtéséről elektromos kazán gondoskodik/6kw/H tarifa az ár része! -3 rétegű 6 légkamrás üvegezés - Beton cserép - 1 db hűtő-fűtő klíma - riasztó - redőny -padlófűtés -gépesített konyhabútor -magas minőségű csillárok - Kocsibeálló 4 autónak betonozva. Társasházi alapító okirattal,külön hrsz-al rendelkeznek. Kíváncsi? Amennyiben az ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen telefonon. Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
étkező
terasz
bútorozott
hőszigetelt
riasztó
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY