Eladó ház Szigetszentmiklós 132 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 132 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 132 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7923474
Referenciaszám: 107003607
Frissítve: 17 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 88,9 millió Ft

88,9 millió Ft
673 485 Ft/m²
132 m²
Alapterület
735 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 010 Ft
Második évtől
352 109 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HA IRODÁNKON KERESZTÜL VÁSÁROLJA MEG AZ INGATLANT 100.000 FT ÉRTÉKŰ IKEA UTALVÁNYT ADUNK AJÁNDÉKBA!!! Kettő az egyben... Egy jól lakható nappali+3 szobás ház és egy garzon egy áráért! HA garzonra nincs szükség, akkor kiváló munkaállomás vagy a saroktelek miatt könnyedén kiadható úgy hogy a két épület lakói külön telket is kapjanak. Vagy az idősödő szülő garzonlakása... vagy a felnövő gyermek első önálló lakása... esetleg üzlet : fodrászat, kozmetika, kutyakozmetika, masszázs. Számos lehetőség, egy ház áráért!!! SZIGETSZENTMIKLÓS CSENDES RENDEZETT UTCÁJÁBAN, KÖZPONTHOZ KÖZEL, DUNA-PARTTÓL 8 PERC SÉTÁRA, ÖNÁLLÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ. A kivitelező számos környékbeli referenciával rendelkezik. Házait magas színvonalon, pontos átadási időponttal építi. Magas műszaki tartalom, innovatív technológiák, kifogástalan esztétikai kivitelezés. A környezet rendezett, az utca aszfalttal ellátott, a környező házak rendezettek, karbantartottak. A ház alatt lévő telek mérete még önálló családi házaknál sem szokványos. A ház 132 m2-es, két részből áll, mely az alaprajzon jól elkülönített. A kisebbik résznek számos funkció adható, nem csak a tervben szereplő. Az eredeti terv szerinti helyiségek. -Amerikai konyhás nappali - 3 hálószoba - Előszoba - Háztartási helyiség - Kamra -Fürdőszoba WC- vel -Külön WC - 8 m2 -es terasz Kis épület(Egy tető alatt a nagy épülettel): - Konditerem -Fürdőszoba - konyha - 735 m2 saját telek Kialakításánál és minőségénél fogva, tökéletesen alkalmas két generációs együttélésre is. Felnőtt gyermek első garzonja, vagy egy szülő önálló élettere, teljesen külön bejárattal, akár külön nagykapuval, kocsibeállással is. Műszaki tartalom: - Külső falazat 30 cm WIENERBERGER X Therm tégla, - 12 cm dryvit hőszigetelés - Bramac tetőfedés - Ablakok: 3 rétegű 6 légkamrás - Födém 30 CM BEFÚJT izocell szigeteléssel készül - Gázcirkó, padlófűtéssel + törölköző szárítóval a fürdőben - 3,5 Kw-os inverteres klíma - Melegvíz cirkóval - Hideg-meleg burkolatok 6000 Ft-ig - Kád 100.000 Ft-ig - Mosdó 30.000Ft-ig - WC, beépített WC tartállyal, - Csapok 30.000 Ft-ig - Belső ajtók katalógusból (kijelölt típusok) A ház magas minőségben épül, kifogástalan műszaki, és esztétikai megoldásokkal. Lokáció: Óvoda, iskola, orvos, patika 1,2 km-en belül. Buszmegálló 8 perc séta. Városközpont 1,2 km Bevásárlási lehetőségek, étterem, Duna part 8-10 perc sétára. A városon a H6-os HÉV halad keresztül, Bp Vágóhíd végállomással, érinti a XX. XXIII. és a IX. kerületet. Gépkocsival Budapest határa 20 percre található. A ház kiváló elrendezésű, terei élhetők, környezete rendezett. Ár-érték aránya kiváló. Vásárlását ügyvédi háttérrel és bankfüggetlen hitel és állami támogatás tanácsadóval segítjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
internet
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boltos Éva Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 365 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boltos Éva Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 365 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY