Eladó ház Szigetvár 240 nm
Eladó ház Szigetvár 240 nm
Eladó ház Szigetvár 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8055173
Referenciaszám: HZ084072
Frissítve: 17 napja

Szigetvár eladó családi ház 6 szobás: 74,99 millió Ft

74,99 millió Ft
312 458 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1408 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 640 Ft
Második évtől
297 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetvár kedvelt részén a kórház közelében, csendes lakóövezetében, mindenhez közel a Millennium utcában eladásra kínálunk egy közel 200 m2 lakótérrel rendelkező ingatlant. Jelenleg 5 szobából, nagy nappaliból, két fürdő, WC, mosókonyha, kamrából áll. Emelete teljesen beépített, fiatalos megjelenésű, nagyon jó állapotú, hatalmas terasszal rendelkező családi ház.Az épület 1408 m2 körbekerített telken fekszik. Ideális gyermeket nevelőknek, nagycsaládosoknak, háziállatot szeretőknek egyaránt.A nappaliból egy hatalmas zárt és nyitott terasz tárul elénk, ami biztosítja a gondtalan pihenést. Az ingatlan több ablakán elektromos vezérlésű alumínium redőny van. Minden szobán szúnyoghálóval szerelt ablak található.Az udvar gondozott, sík, rendezett sok örökzölddel. Fúrt kúttal is rendelkezik.A házban gépkocsinak aknás garázs áll rendelkezésre, ház melletti részen nyitott – zárt tároló húzódik, melyek biztosítják a tárolási lehetőséget. Kapuk, ajtók, külső világítás táv vezérelt.Villany (3 fázis), víz, csatorna, gáz található. A telken fúrt kút is található. A ház melegét padlófűtés - gáz kazán, még hűtését klíma biztosítja.Az ingatlan közelében óvoda, iskola, városi kórház, gyógyszertár, élelmiszerbolt is üzemel. Buszmegálló a közelben, megközelítése kiváló.Nyugodt csendes környezet, jó lakókörnyezet is jellemzi. 10 perc sétára s szigetvári vár, és a városközpont található!Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen további információkért bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2004
Erkély:
36 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Péter Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Péter Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY