Eladó ház Szilvásvárad 85 nm
Eladó ház Szilvásvárad 85 nm
Eladó ház Szilvásvárad 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8052581
Referenciaszám: M260778-4614262
Frissítve: 15 napja

Szilvásvárad eladó családi ház 1+1 fél szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
447 059 Ft/m²
85 m²
Alapterület
800 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 286 Ft
Második évtől
150 508 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!!! Heves megye, Szilvásváradon eladásra kínálunk egy 85 m2-es autentikus stílusú, teljesen felújított ingatlant, mely kiváló választás családok és szállásadók számára! A 85 m2-es épületben minden megtalálható, amire egy kényelmes élethez szüksége van. A lakásban két hálószoba, egy étkező konyhával, egy nagyméretű fürdőszoba, külön WC és egy előszoba várja az új tulajdonost. A felújítás teljes körűen 2018-ban történt, a víz-, szennyvíz-, és villamos vezetékeket cseréje megtörtént. Az ingatlan eredeti nyílászárói kiváló állapotban vannak, és hűen megőrizték az épület stílusát. Az új burkolatok is igazi gyöngyszemek, melyek a múlt hangulatát idézik. A fűtést gázcirkó kazán biztosítja, míg a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlanhoz tartozik egy tágas terasz, ahol a pihenés és kikapcsolódás lehetősége biztosított. Az udvar parkosított, ideális grillezéshez, nyársaláshoz, vagy akár egy kerti parti megrendezéséhez. Az öntözést egy saját, ásott kút teszi lehetővé, ami további kényelmet és fenntarthatóságot biztosít az ingatlan számára. Ez az ingatlan Szilvásvárad egyik legvarázsosabb részén található, és egyedülálló lehetőségeket kínál azoknak, akik szeretik az autentikus stílust és a modern kényelmet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1925
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kékedi Laura OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 31 781 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kékedi Laura OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 31 781 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY