Eladó ház Sződliget 152 nm
Eladó ház Sződliget 152 nm
Eladó ház Sződliget 152 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7862527
Referenciaszám: HZ091944
Frissítve: 21 napja

Sződliget eladó családi ház 5 szobás: 77,9 millió Ft

77,9 millió Ft
512 500 Ft/m²
152 m²
Alapterület
909 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 086 Ft
Második évtől
308 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉTGENERÁCIÓS HÁZ SZŐDLIGET KÖZPONTJÁBAN!Megvételre kínálunk Sződliget közkedvelt részén egy 2 szintes, 2 generációs 160 m2 nagyságú, összközműves családi házat, amely 1953-ban, illetve a másik fele 1973-ban épült. Az ingatlan az elmúlt 10 évben folyamatos felújításon, korszerűsítésen esett át. Központi fűtés került kiépítésre, amely gázcirkóval és egy vegyes tüzelésű kazánnal is működik. Kis híján az egész ház szigetelve lett. Thermo üveges fa nyílászárók + elektromos redőnyök kerültek beépítésre. A földszinten (félszuterén) helyezkedik el az újonann épített nappali és egy kis garzonlakás (szoba, konyha, fürdőszoba). Az utcaszinten pedig egy 5 szobás lakrész. A konyhai gépek (sütő, mosogatógép, hűtőszekrény) a vételár részét képezik. Az udvarban egy 60 m2 nagyságú házikó található, amely jelenleg tárolóként funkcionál, de némi átalakítás után szintén garzonlakás lehetne belőle. A kert egyedi és magával ragadóan hangulatos, zegzugos: kerti tóval, örökzöldekkel, sziklakerttel, gyümölcsfákkal és egy bő hozamú fúrt kúttal büszkélkedik. A vásárlás CSOK+ igénybe vételével nagycsaládosok álomotthona lehet, állami támogatással, illeték megfizetése nélkül. Megtekinthető időpont egyeztetéssel, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galbavi Edina Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galbavi Edina Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY