Eladó ház Szokolya 56 nm
Eladó ház Szokolya 56 nm
Eladó ház Szokolya 56 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7867837
Referenciaszám: 2_dt
Frissítve: 16 napja

Szokolya eladó családi ház 4+3 fél szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
712 500 Ft/m²
56 m²
Alapterület
502 m²
Telek
4+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ár csökkenés! Szokolya Fő utcájában eladó sorba került egy régmúlt idők hangulatát idéző tornácos parasztház és egy téglából épült ház. Szokolya Pest megye északi részén, a Déli-Börzsöny Szokolyai medencéjében fekszik, északról pedig a Magas-Börzsöny és a Királyréti medence határolja. Az ingatlanok szabályos négyszög alakú telken helyezkednek el, mely utcafrontjától enyhe emelkedésű. Körbekerített, a belső telekhatárok mentén családi házas ingatlanokkal szomszédos. A parasztház hagyományos építési módban épült, vegyes-falazatú, mely az 1950-es években épült, földszintes, nyeregetetős cserép borítással. A kétezres évek elején történtek felújítások, melyek érintették az elektromos hálózat cseréjét, valamint a jelenlegi belső elrendezést, mely könnyű szerkezettel lett kivitelezve, ebből adódóan változtatható. Fűtéskorszerűsítés 2009-ben történt. Az épület bejárata az előkert felől nyílik, ahonnan a konyhába érünk, innen az utcafront felé egy közlekedő és két félszoba, a belső oldalra pedig egy közlekedő, fürdőszoba, kamra és egy szoba található. A ház fűtését és melegvíz ellátását gázcirkó biztosítja. A másik ház (mely gazdasági épületként van feltüntetve), lakóépületté lett alakítva. Bejárata a belső udvarról nyílik, itt egy előszoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali és három hálószoba érhető el. Ebben az épületrészben a melegvízet villanybojler biztosítja, fűtése jelenleg fatüzelésű, de a gázfűtés kivitelezése is megoldható.. Fedezze fel a számos lehetőséget biztosító ingatlant, akár saját otthonnak, vagy befektetésnek szeretné. A parasztház hasznos alapterülete nettó 59 nm, míg a gazdasági épület 50 nm. Ha kedveli a vidéki életet, és egy csendes, nyugodt környezetben szeretne élni, akkor ez a tökéletes lehetőség Önnek A környék csendes és barátságos, így ideális otthon lehet családoknak, fiatal pároknak, vagy akár nyugdíjasoknak is. A közeli erdők és hegyek kiváló kirándulóhelyeket biztosítanak, így garantáltan sosem fog unatkozni!. A településen megtalálható általános iskola, óvoda és bölcsőde, házi- és gyerekorvosi rendelő, gyógyszertár, valamint bevásárlási lehetőség. További információért megtekintési szándékával várom hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1922
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Erika Dintrada Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Erika Dintrada Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY