Eladó ház Szokolya 120 nm
Eladó ház Szokolya 120 nm
Eladó ház Szokolya 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8017914
Frissítve: ma

Szokolya eladó családi ház 4 szobás: 63 millió Ft

63 millió Ft
525 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1327 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 842 Ft
Második évtől
249 526 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tágas, jó elrendezésű, duplakomfortos ház eladó a Börzsöny lábánál, Szokolyán. A ház 120 nm-es, különálló garázzsal és tárolóval. Az ingatlan jól megépített, szerkezete hibátlan. A vastag téglafalaknak (kb. 50 cm) köszönhetően a nyári kánikulában is kellemes a klíma. A fedett teraszról belépve az előtér fogad bennünket, amely egy légtérben van a tágas étkezővel és konyhával. Innen a nagy, jelenleg nappaliként funkcionáló szoba nyílik, amelynek dísze egy csodás téglakályha. Ez fűtéskiegészítésre és sütésre egyaránt használható. A házban még három szoba található és két fürdőszoba, az egyik káddal, a másik zuhanyzóval. A fűtésről gázkazán gondoskodik, radiátorokkal a szobákban, a melegvizet éjszakai áramról villanybojler biztosítja, ezek külön bejáratú kazánházban vannak. A padlástér kb. 70 nm-en betonfödémes, így a ház igény szerint bővíthető és akár kétgenerációssá is alakítható. Az 1327 nm-es telek rendezett, az utcafronttól enyhén emelkedik. A kertben már kellemes árnyékot adó fák is vannak, köztük egy bő termésű cseresznye- és körtefa. Méretéből és adottságaiból adódóan sokféle lehetőséget rejt magában. Szokolya természeti adottságaival nyűgözi le az idelátogatókat. Közel a Magas-Börzsöny a hegyek szerelmeseinek és a Duna a vizisportok kedvelőinek. A településen magas színvonalú bölcsőde, óvoda és általános iskola működik, van bevásárlási lehetőség és felújított egészségház is rendelkezésre áll. A közlekedés kiváló, autóval Budapest kb. 50 perc (50 km), Kismarosról vonattal 40 perc a Nyugati pályaudvar.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Terasz:
13,8 m²
Energetikai besorolás:
II (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
terasz
pince
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 099 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 099 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY