Eladó ház Szolnok, Pletykafalu 70 nm
Eladó ház Szolnok, Pletykafalu 70 nm
Eladó ház Szolnok, Pletykafalu 70 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7568891
Referenciaszám: 160645
Feltöltve: 16 napja

Szolnok eladó családi ház 2 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
40 343 Ft/m²
70 m²
Alapterület
409 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 887 Ft
Második évtől
65 352 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnoki Openhouse Ingatlaniroda megvételre kínálja a 160645-es számú szolnoki családi házat. - A családi házat az 1960-as években építették tégla alapra vályogból. A családi ház folytatásaként, de külön bejárattal van kialakítva egy alsó épület tárolóval, egyéb helyiségekkel - Épületben van a villany, víz, gáz, központi szennyvíz hálózatra van rákötve.  - A házba egy fedett teraszon keresztül lehet bemenni, majd innen egy közlekedőbe érkezve a ház többi helyiségébe lehet eljutni. Szemből nyílik az egyik szoba, balra az étkező és abból közelíthető meg a fürdő, a főzőfülke és a másik szoba.  - A házban még az eredeti ablakok vannak beépítve- geréb tokos, dupla szárnyú, síküveggel ellátott fa ablakok, redőnnyel. - A két utcai szoba átjárható egy kétszárnyú ajtón keresztül, de külön-külön is megközelíthető. A  szobában csaphornyos parketta a burkolat, a falak festettek. A közlekedőben kő van, az étkezőben és a főzőfülkében pvc-vel takarva a hidegburkolat. A fürdőben metlaki a padozat.  - A fűtést konvektorok biztosítják, de van két falazott kémény is, azonban jelenleg kályha/kandalló nincs rákötve - a fürdőben kád van, oldalfalak részben burkoltak csempével - Főzés gáztűzhelyen, meleg vizet FÉG gázkazán biztosítja, alacsony fűtési költség -  A ház cserép héjazatú - a közlekedő feletti tetőzet alacsonyabb fedélszékkel van kialakítva  - Az udvar rendezett, termő gyümölcsfák, málna, szőlő, fenyőfa van telepítve, sok virág - A telek körbekerített - Beépítés oldalhatáron, így az épületek falazata adja részben a kerítést a szomszéd felé - Pletykafaluban található a ház, jó elhelyezkedés- iskola, óvoda, orvosi rendelő, buszmegálló, Tesco 10 percen belül elérhető - szomszédos épületek és a környék is rendezett, zsákutca - utca tavaly lett felújítva- új aszfaltot kapott, járda térkővel lett kirakva, új csapadékvíz elvezető árok készült az út mindkét oldalán - internet, kábel tv bekötve - berendezés, bútorok megegyezés tárgyát képezik Azonnal költözhető Amennyiben a 160645-as számú szolnoki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 20 320 5575-ös telefonszámon. További szolgáltatásaink:    - Hitel, CSOK, Babaváró, Biztosítás    - Energetika    - Ügyvéd Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY