Eladó ház Szolnok 150 nm
Eladó ház Szolnok 150 nm
Eladó ház Szolnok 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7979561
Referenciaszám: 43093
Frissítve: 18 napja

Szolnok eladó családi ház 5 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
326 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
676 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál Szolnok belvárosában felújítandó 150 m2 nettó alapterületű, kétgenerációs, tetőteres családi házat. Ragaszkodik a belvároshoz és a zöld környezethez? Szeretne egy olyan otthont, ahol a családtagok zavartalanul elvonulhatnak? Arra vágyik, hogy a saját ízlése szerint formálja a külső és belső tereket? Kérem nézze meg ezt a családi házat, kalandozzon a fantáziája, alakítsa életterét úgy, ahogy azt Ön szeretné! Az ingatlan fontosabb jellemzői - belvárosi elhelyezkedés - telek mérete 676 m2 - Észak keleti tájolású - 1958-ban épült úsztatott kőbeton sávalappal, idomított terméskőfallal 40 cm vastagságban, főfalak 30 cm vastagságban tégla falazattal - födém "G" jellegű födémgerendák között - a tetőidom kívülről a manzard kialakítás jegyeit hordozza - tetőfedés lécezésen hornyolt cserépfedés - 1987-ben tetőtér ráépítés - tetőhéjazat cserép - lakótér 150 m2 nettó alapterületű tetőtér beépítéses, kétgenerációs családi ház - két külön lakrész közös előszobával - dupla komfort: lakrészenként konyha, fürdőszoba, szobák - mindkét lakrész fűthető, radiátoros és konvektoros hőleadással - beltéri padlóburkolatok: parketta és kerámia lapok - 2 melléképület A családi ház a belvárosban, a Tisza-folyótól sétatávolságban található. A telek mérete elegendő zöld felületet biztosít a kikapcsolódáshoz. A melléképületek elbontásával a telek kihasználhatósága is növelhető. Amennyiben a fenti  155805553 azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal! |A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek.| Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádor Krisztina CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 315 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádor Krisztina CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 315 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY