Eladó ház Szolnok 69 nm
Eladó ház Szolnok 69 nm
Eladó ház Szolnok 69 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8091642
Referenciaszám: M272507-4633095
Feltöltve: 10 napja

Szolnok eladó családi ház 3 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
476 812 Ft/m²
69 m²
Alapterület
379 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 484 Ft
Második évtől
130 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnok, Belváros közelében 69 m2 hasznos alapterületű családi ház 30 m2 nagyságú különálló melléképülettel 379 m2 telken eladó. Az 1960-as években épült összkomfortos beton alapon vályog falazatú ingatlan a belváros szélén csendes aszfaltozott utcában helyezkedik el. A családi házban egy amerikai-konyhás nappali, két szoba, egy fürdőszoba, egy külön nyíló WC-helyiség, egy előszoba és egy közlekedő kapott helyet. Az udvaron egy különálló épületben egy garázs és egy tároló helyiség található. A ház mögötti, engedéllyel felépített melléképület elbontásra került, a helyére egy méretében azonos nagy méretű terasz építhető, mely az amerikai-konyhás nappaliból nyíló kijárással közvetlenül megközelíthető lehet. A lakóház teljes felújításon esett át. A padozat újra betonozást, a szobák laminált padló-, a többi helyiség járólap borítást kaptak. Az újra vakolás, a villany- és vízhálózat komplett cseréje megtörtént. A külső hőszigetelt nyílászárók és az új belső fa ajtók beépítésre kerültek. A födém stukatoros fa, részben gipszkartonos álmennyezettel kivitelezett. A tetőszerkezet ép, beázástól mentes égetett cserepezéssel ellátott, körben csatornázott. Az ingatlan összközműves: vezetékes víz-, az egyfázisú villany (16 A)-, gáz-ellátás és szennyvíz-elvezetés telken belül megtalálható. Az otthon melegét és a melegvíz ellátást kondenzációs Ariston gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. Igény esetén alternatív fűtéshez fatüzelésű kandalló beépítése lehetséges, melyhez egy vegyes falazatú kémény rendelkezésre áll. Internet használathoz az optikai kábel biztosított. Az új konyhabútor a vételár részét képezi. Az udvar minden oldalról körbekerített, gépjárművek számára az aszfaltozott utcáról kapubejáró biztosított. A családi ház elhelyezkedése kiváló: a közelben pár száz méteren belül főtér, élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, kormányhivatal, bank, gyógyszertár, egészségügyi intézmény elérhető. Birtokba adás megállapodás szerint lehetséges. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi partnereink számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
B
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Pomázi Péter Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Pomázi Péter Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY