Eladó ház Szombathely 72 nm
Eladó ház Szombathely 72 nm
Eladó ház Szombathely 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7756551
Referenciaszám: HZ032632
Frissítve: 9 napja

Szombathely eladó családi ház 2 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
541 667 Ft/m²
72 m²
Alapterület
270 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 188 Ft
Második évtől
154 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG NÁLUNK!Szombathelyen a Kispityer vendéglő közelében, csendes utcában eladó egy rengeteg lehetőséget magában rejtő 2 szobás családi ház. Kiváló lehetőség azoknak, akik nyugodt környezetben szeretnének otthont teremteni maguknak, de fontos nekik  a belváros közelsége is.Az ingatlan jelenleg felújításra szorul, így lehetőség nyílik a saját ízlésének és elképzeléseinek megfelelően kialakítani. A két szoba tágas és világos, parketta burkolatú. Amennyiben még egy szobára lenne szüksége, az is könnyedén megvalósítható, az eredeti tervek szerint ugyanis a tágas előtérben kapott volna helyet egy gyerekszoba. A konyha ideális méretű, és egy kamra is rendelkezésre áll.A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, de kiegészítésképpen mindkét szobában cserépkályha is található.A ház alatt egy több helyiségből álló, régen lakhatás céljára használt szuterén húzódik.A telek kényelmes méretű, 270 m2-es, lehetőséget nyújt a szabadban való pihenésre és kikapcsolódásra, és a fűnyírás sem lesz megterhelő.A ház elhelyezkedése kiváló, hiszen mindössze néhány perces sétára található a belváros központja, ahol számos kávézó, étterem, üzlet és szolgáltatás található. A tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek, így a város többi része is könnyen megközelíthető.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy saját elképzelései szerint alakítsa ki az álomotthonát ebben a hangulatos környezetben!További információért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt, és ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Alíz Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 733 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Alíz Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 733 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY