Eladó ház Szombathely 75 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8042572
Referenciaszám: SH3240
Frissítve: 16 napja

Szombathely eladó családi ház 3 szobás: 64,4 millió Ft

64,4 millió Ft
858 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
630 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 905 Ft
Második évtől
255 071 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ön is régóta rajzolgatja, tervezgeti álmai otthonát?? CSOK+ és babaváró hitellel is igénybe vehető!!   Ha még mindig nem lépte meg, ahogyan pár éve sem, akkor itt az ideje felébredni, mert újra késő lesz és azt a sok milliót, amit ma még meg tud spórolni, elköltheti álmai otthonára (CSOK+, babaváró- és kedvezményes építési hitel ) A gyerkőc kutyát szeretne, trambulint a kertbe? Ön pedig a fárasztó napokat a saját kertjében kipihenni?! Nem állandóan a füvet nyírni vagy éppen kihasználni a 630 m²-es telek minden szegletét??  Városlakónak vallja magát, de mégis a csendre, nyugalomra vágyik?! Olad mellékutcájában mindezt megtalálja, új parcellázású területen, teljesen kiépített közművekkel! Nincs más dolga, mint a tervezővel megrajzolni azt, amit szeretne, ő engedélyezteti, a kivitelezőnk pedig kulcsrakészen megépíti - az Ön igényeinek, ízlésének megfelelően!   Minél tovább vár, minél később lépi meg azt, amit már régóta szeretne, annál többe fog kerülni!!! Ezen a 630 m² alapterületű telken megépítjük Önnek kulcsrakészen tégla falazatú családi házát, ami lehet 75 m²-estől nagyobb is - ezt döntse el Ön! Terasszal, kerítéssel, két autó beálló kialakításával... stb - műszaki leírásért és a többi részletért keressen elérhetőségeim bármelyikén! De ne holnap... lehet, hogy már késő lesz! A 630 m²-es telken a 75 m² alapterületű családi ház teljes, kulcsrakész kivitelezési ára: 64.400.000.- Forintos – ez már tartalmazza tervezését is! Jól látja! Vetekszik az új építésű LAKÁSOK árát! A hirdetésben lévő látványterv, csak illusztráció - tervezze meg Ön saját otthonát! Kívül-belül!    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalai Katalin Savaria Home Ingatlan iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 771 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalai Katalin Savaria Home Ingatlan iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 771 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY