Eladó ház Szügy 200 nm
Eladó ház Szügy 200 nm
Eladó ház Szügy 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075086
Referenciaszám: 38_tm
Frissítve: 17 napja

Szügy eladó családi ház 5 szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
349 950 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1017 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 129 Ft
Második évtől
277 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház vár gazdára Szűgyben! Nógrád megyében, a Cserhát dombjai között, csendes és nyugodt környezetben várja új tulajdonosát egy napfényes, 2 szintes ingatlan, plusz 60 m2-es vendégház nagy terasszal, melyek 2006-ban épültek, a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával! A házak nagyszerű adottságainak köszönhetően tökéletes választás a nagycsaládosok számára, meghitt otthonra vágyóknak, de kiváló lehetőség akár befektetőknek, üzletben gondolkodók részére, vendégház, panzió létesítésére! A főépület 200 m2-es alapterületű téglaépület, összközművesített, két szintre osztható, gondosan kivitelezett lakótéri elemekkel, 4 hálószobával, beépített gardróbokkal, nappalival, 2 fürdőszobával, konyhával, tárolóhelyiségekkel, erkélyekkel, teraszokkal, ezáltal lehetővé téve, hogy zavartalanul élvezhessük a környező vidék egyedülálló panorámáját. Az ingatlanokban éjszakai, nappali áram bevezetésre került. Dupla fűtés lett kialakítva, gázcirkóval, és vegyes tüzelésű kazánnal, lapradiátoros és padlófűtéses rendszeren keresztül. Ezen felül a házakban költséghatékonyságból vízszűrő és hidroforos hálózat beépítve. A főépület és a különálló vendégház 10 cm-es hungarocell hőszigetelést kapott. A ház előtt a viacolorozás 90 m2-en már megtörtént, több autó parkolásához ad lehetőséget, a folytatásához az udvar már előkészítve, alábetonozva, továbbá az úszómedence kialakítása is folyamatban van. Az udvarban fedett felszíni beálló, ásott gyűrűs kút is található, ami gondoskodik veteményesünk, gyönyörű szép pázsitunk öntözéséről, vagy akár medencénk vízzel való megtöltéséről. A település Balassagyarmattól 5 km-re, a 2-es főút mentén helyezkedik el, a balassagyarmati agglomeráció, Budapesttől egyórányi távolságra. A fővárostól Vác érintésével érhető el a legegyszerűbben. A mindennapokhoz szükséges intézmények és boltok természetesen rendelkezésünkre állnak itt is. Maga Szűgy infrastruktúrája egyedülálló, rengeteg a munkalehetőség, turisztikai szempontból is jelentős, hiszen itt több nevezetességnek is otthont ad, mint például a Barokk Simonyi-kastélynak. Jöjjön, tekintse meg velem leendő otthonát! Irányár: 69,99 M Ft Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal! Amiben segítem Önöket: • Ingyenes hiteltanácsadás • Földhivatali ügyintézés • Jogi háttér biztosítása és tanácsadás • Energetikai ügyintézés • Értékmeghatározás Ingatlan megtekintése során, e-mail cím megadásával, országos rendszerből ingyenes ajánlatküldés! Köszönöm, ha engem választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY