Eladó ház Tahitótfalu 60 nm
Eladó ház Tahitótfalu 60 nm
Eladó ház Tahitótfalu 60 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8113754
Referenciaszám: 360051057-44
Feltöltve: 1 hónapja

Tahitótfalu eladó családi ház 3 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
1 316 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
468 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VARÁZSLATOS, PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ TAHITÓTFALUN Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ TAHITÓTFALU 60 nm alapterületű, nappali + 2 szobás, 468 nm telekterülettel, a CSALÁDI INGATLAN gazdag kínálatából. Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ TAHITÓTFALU műszaki és egyéb jellemzői: - igényesen felújított, jó állapotú ingatlan - egyszintes, tégla építésű - alápincézett - hőszigetelt (15cm) - a házban egy világos - nagy ablakos - étkező, nappalival egybenyitott konyha, 2 hálószoba és egy fürdőszoba kerül kialakításra - burkolat: laminált parketta és hidegburkolat - fűtés: villannyal megoldott (gáz a telken belül van) - egyéb fűtési lehetőség: hőtárolós kályha + termosztát van - fa nyílászárók thermo üvegezéssel - szúnyogháló minden ablakon - éjszakai áram - növényekben gazdag kert - kültéri medence - a kertben 2 autónak félig fedett beállóhely AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ TAHITÓTFALU KÖRNYEZETE: - csendes, családbarát környék - buszmegálló 10 perc sétatávolságra - Tahi központja a közelben - a központban: Tesco áruház, zöldséges, piac, kínai üzletek, önkormányzat, posta - óvoda, bölcsőde, általános iskola a településen Amennyiben ez a több lehetőséget magában rejtő CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más a CSALÁDI INGATLAN által kínált HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zombori Kata Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 616 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zombori Kata Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 616 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY