Eladó ház Taktaszada, Thököly utca 190 nm
Eladó ház Taktaszada, Thököly utca 190 nm
Eladó ház Taktaszada, Thököly utca 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7832870
Referenciaszám: 304526
Frissítve: 17 napja

Taktaszada eladó családi ház 4+1 fél szobás: 39,2 millió Ft

39,2 millió Ft
206 316 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1349 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 768 Ft
Második évtől
155 260 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Duplakomfortos ,kiváló állapotú családi ház Taktaszadán eladóvá vált. Csendes, nyugodt utcában található ez a nagyszerű otthon, mely akár azonnal beköltözhető, kétgenerációnak is kényelmes, megosztható, de kisebb családnak is kitűnő választás alacsony fenntartási költsége miatt. A ház falazata keresztúri blokkból épült, külső szigetelést kapott. A tető fa szerkezetű, zsindely borítással. A padlástér is többszörösen szigetelt, így a ház fűtése, rendkívül hatékony, melyet Bosch kombi gázkazán , ill. vegyestüzelésű kazán lát el, radiátorokon keresztül. A hatékonyságot napkollektorok növelik. A szobák burkolata hagyományos parketta és laminált padló a fürdőkben és a konyhában járólap található. A házba műanyag abklakok lettek beépítve, hőszigetelt üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel vannak ellátva. A hatalmas konyhában, mely az étkezővel egy légtérben található, minden igényt kielégítő beépített konyha várja az új családot. A konyhából egy jó kis kamra nyílik, mely remekül ellátja funkcióját. A földszint teljesen akadálymentesített, itt két szoba, étkezős konyha +spajz, két fürdőszoba, közlekedő , kávézó, mosókonyha wc-vel kapott helyet. Az emeleten szintén két szoba, hatalmas fürdőszoba, előtér található, itt komfortérzetünket hűtő -fűtő klíma fokozza. Az ingatlan udvarán gyönyörű virágokkal körbeültetett pihenőkert, filagóriával, szolgálja a lakók kényelmét, kikapcsolódását. Az udvarban kutat, műhelyt, pincét, tárolót, valamint garázst is építettek. A kert, mely teljesen körbe van kerítve mindenféle gyümölcsfával, málnával, konyhakerti növényekkel látja el a családot! Még folytathatnám a felsorolást, de inkább jöjjön el, nézze meg, garantáltan beleszeret ebbe a csodás otthonba. Az ingatlan komoly érdeklődés esetén minimálisan alkuképes. Irodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt a vásárlás és hiteltanácsadásban ügyfeleink számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimmel Béláné Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 573 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimmel Béláné Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 573 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY