Eladó ház Tamási 70 nm
Eladó ház Tamási 70 nm
Eladó ház Tamási 70 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8128017
Referenciaszám: HZ035781
Frissítve: 24 napja

Tamási eladó családi ház 3 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
498 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1102 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazi zöldövezetben lévő házra vágyik? Tamási városában lévő tégla ingatlant kínálok eladásra, amely egy igazán közkedvelt utcában helyezkedik el, a környéken is két parkosított terület található. Az ingatlan alapterületének  mérete 70 nm, (egy emeleti rész még kialakításra vár, ha úgy látja szükségesnek új tulajdonosa) a telek mérete 1102 nm. Jelenlegi elosztásában áll egy  előszoba,nappali, étkező, konyha, kamra, fürdő, WC, valamint 2 szobából.Az előszobán átjutva jutunk a rendkívül jó hangulatú nappaliba, amely színtere lehet a családi beszélgetéseknek, avagy a baráti összejöveteleknek.Ennek  a helyiségnek a közepén áll a  profi Edilkamin Idro vízteres kandalló, mely rendkívül korszerű. A vízteres kandalló rendszer egyszerű alapelven nyugszik: használjuk ki jobban a megtermelt hőt! Ezekkel a kandallókkal – mivel a fűtésrendszerre lehet csatlakoztatni – akár az egész ház fűtését és meleg víz ellátását is lehet biztosítani. A vízteres kandalló működése hasonló a hagyományos kandallókéhoz, szerkezetileg annyiban különbözik, hogy a tűztér csövekkel van körbevéve, így veszi fel a hőt a csövekben cirkuláló víz. A  vízteres kandalló a  radiátorral is össze van kötve, így lehet  a fűtésrendszer hatékonyságát növelni amellett, hogy a kandalló előnyeit is élvezzük. Ezen kívül cserépkályha is biztosíthatja a melegséget a hideg téli napokon.Nagyon szerethető az ingatlan elrendezése, hiszen ebből a helyiségből nyílik a konyha-étkező, valamint a 2 szoba, illetve a fürdő is. Mérete ideális, pici felújítással és ráfordítással egy igazi álomotthonná alakítható.Bejárata nemrégiben lett felújítva, műanyag bejárati ajtó lett beépítve. Az összes többi nyílászáró ablak hőszigetelt. A tető anyaga pala, de teljesen jó állapotú.A melegvíz ellátásról teljesen modern 2x 40 literes Ariston villanybojler gondoskodik.Az udvar melegséget áraszt, aki szereti a sok zöld növényt, annak egy botanikus kert, hiszen tulajdonosa nagy gondoskodással és szeretettel rendezte a növényeket. Számos örökzöld és gyümölcsfa emeli az udvar értékét.Az udvar közepén, a ház mögött található egy garázs, mely egy autó beállására ad lehetőséget. Ez az épület mögött található kis melléképület,amely a háztartásban felhalmozódott tárgyaink, avagy  a kerti kisgépek tárolására alkalmas.Ez az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, ha a felső szintet is akár kialakítja új tulajdonosa, hívjon még ma, tekintse meg ezt a szép ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY