Eladó ház Tápióbicske 70 nm
Eladó ház Tápióbicske 70 nm
Eladó ház Tápióbicske 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8013771
Referenciaszám: HZ077859-4381962
Frissítve: 6 napja

Tápióbicske eladó családi ház 2 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
421 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1431 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Tápióbicskén egy központhoz közeli családi ház, két utcára nyíló, megosztható telekkel! A telek mérete 1431 nm-es, könnyedén megosztható, akár tovább értékesíthető, ha nincs szükség ekkora telekre. Jelenleg egy hrsz-en van nyilvántartva. A telek megosztása esetén a legkisebb kialakítható telek 650 nm, 30 % beépíthetőség, egy oldalhatáron álló épület építhető rá. Az ingatlan 1960-ben épült tégla alapon vályog téglából, alapterülete 70 nm. Az ingatlan jellemzői: - 2 tágas, világos szoba (egyik szoba a tornácról, míg a másik szoba a konyhából nyílik. Igény esetén a szobák átjárhatósága megoldható.) - konyha + étkező - fürdő + wc - műhely - száraz boros pince - külső angol wc - garázs - szerszámtároló - állattartásra alkalmas épület Az ingatlan két utcára nyílik, autóbeállás mindkét irányból megoldható. Fűtése gáz konvektoros, kiegészítő fűtése lehet a szép állapotú cserépkályha, valamint megbeszélés tárgyát képezi az alternatív fűtés és hűtés három klímával. Ugyan csak megbeszélés tárgyát képezik a bútorok is. Víz, csatorna villany( 3 fázis) az ingatlanban. A 16 nm-es száraz pincében van elhelyezve egy 80l hidrofor, mely a veteményesnek biztosíthatja a fúrt kútból a vizet. Központi elhelyezkedésének köszönhetően, minden szinte pillantok alatt elérhető távolságban van. Tápióbicske megközelítése: A 4-es főútról Monor–Gomba–Bénye–Káva–Pánd, a Pilis–Káva–Pánd és a Cegléd–Tápiószentmárton útvonalakon, a 31-es főútról Nagykáta vagy Tápiószecső felől közelíthető meg. A legközelebbi vasútállomás Nagykátán található. Tápióbicske kikapcsolódási lehetőségek: Gazdagítja a kikapcsolódási lehetőségeket egy aprócska, alig 1,7 ha területű tavacska, mely halban annál gazdagabb. Valóban szép, rendben tartott környezetben, ahol nem csak egymás mellett horgászó emberek, hanem szinte barátok várják a nagy kapást. Lehetőség van továbbá határban egy erdő közepén paintball-ozni. A terepjellegû pályát a fák, a dombok és völgyek mellett mesterséges fedezékek is tarkítják. Vendégeket a pálya mellett elterűlõ réten lévõ kis házban várják, ahol kényelmesen átöltözhetnek, illetve a játékok szüneteiben pihenhetnek, lehetőség van főzésre, bográcsozásra is. Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY