Eladó ház Tápiógyörgye 60 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 60 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8099055
Referenciaszám: HZ073219
Feltöltve: 14 napja

Tápiógyörgye eladó családi ház 2 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
466 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1559 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 263 Ft
Második évtől
110 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Akár két generáció számára is ideális családi ház!Tápiógyörgye csendes átmenő forgalomtól mentes utcájában eladó egy 60m2-es családi ház, melyhez még egy 50 m2-es épület is tartozik ami kisebb felújítás után önálló lakrészként is tökéletesen funkciónál. Az ingatlant az 1960-as években építették vegyes falazattal, egy 1559 m2-es telekre. Az elmúlt években a belső részen teljes felújításon esett át, de a külső állapota is nagyon jó.Jelenlegi elrendezése:-Szoba-Konyha-étkező-Nappali, melyből kisebb átalakítással önálló szoba kialakítható -Kamra-Fürdőszoba-KözlekedőA fürdőszoba zuhanyzós kialakítású. Az épület mindenhol hidegburkolatot kapott. Az otthon melegéről kombi gázcirkó gondoskodik, radiátorokkal. 1 hűtő-fűtő klíma is helyet kapott a szobában. Kamerával felszerelt. Elektromos kapuval ellátott. Beépített szobabútorral és konyhabútorral rendelkezik, mely az ár részét képzi (gépek nélkül). A gépek külön megegyezés tárgya. Az udvaron egy 20m2 -es garázs található még, melyben kialakításra került szerelőakna. A kert hátsó részén még egy kiülő is megtalálható, mely a nyári sütögetéshez ideális. Az ingatlan tökéletes választás , fiatal párnak, fiataloknak, összeköltözőknek, vállalkozóknak vagy akár idős pár részére is. Minden közmű bevezetésre került. Ide csak költözni kell!Tápiógyörgyén megtalálható iskola, új óvoda, zeneiskola, , és orvosi rendelő, boltok. A vasútállomás 5 perc sétára helyezkedik el az ingatlantól. A vonat a Szolnok-Keleti vonalon közlekedik.Az ingatlan piaci hitelre és készpénzes vásárlásra alkalmas. Támogatott hitel egyenlőre nem igényelhető rá. Bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY