Eladó ház Tápiószőlős 35 nm
Eladó ház Tápiószőlős 35 nm
Eladó ház Tápiószőlős 35 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7947900
Referenciaszám: 688200139
Frissítve: 17 napja

Tápiószőlős eladó családi ház: 5,3 millió Ft

5,3 millió Ft
151 429 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1192 m²
Telek
2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A buszmegállótól mindössze pár száz méterre ,de mégis csendes, nyugodt környéken helyett kapott lakóház 35 nm-es. Az ingatlan magas beton alapra épített könnyű szerkezetű(fa) ház, mely nyaralónak, hobbynak, de akár állandó lakhatásra is alkalmas. Kialakításra került benne egy előszoba, étkező, főzőfülke, 2 félszoba és egy fürdőszoba/wc. Közművek közül a villany került bevezetésre. Víz fúrt kútról megoldott. Fűtése kályháról üzemel. Az épület alatt egy száraz nagyméretű pince húzódik. Az ingatlan 500 m-es földútról közelíthető meg, mely télen- nyáron járható. Az 1192 nm-es telek rendezett, méretéből adódóan akár gazdálkodásra is alkalmas. A terület minden oldalról kerítve van. Amennyiben csendes, nyugodt környéken szeretne könnyen fenntartható ingatlant vásárolni, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Irányára: 5,3 M Ft Várom jelentkezését elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség   Tápiószőlős Pest vármegye egyik legbiztonságosabb települése. A faluban iskola, óvoda, idősek otthona, orvosi ellátás, boltok, posta, önkormányzat megtalálható. Közeli városok: Cegléd( 13 km-re) Tápiószele (9 km-re). A településen menetrend szerint közlekedő buszok segítik a közlekedést a nagyobb városok irányába, ahol a vonatközlekedés kiépített.  Tápiószőlős kifejezetten nyugalmas, de mégis fejlődő, jó lakóközösséggel megáldott falu. Falusi Csok elérhető.   Amennyiben Ön is szeretné eladni ingatlanát, mi ingyenes piaci értékbecsléssel és tanácsadással állunk rendelkezésére.Ezen kívül bank független hitel-ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány beszerzésével segítjük ügyfeleinket.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY